
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- blender
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: GOTUJEMY I OBIERAMY JAJKA
Gotujemy jaja na twardo – wkładamy je do wrzącej wody i gotujemy przez 10 minut. Następnie schładzamy je w zimnej wodzie, obieramy ze skorupek i przecinamy na pół.
KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY MASĘ
Z jajek wyjmujemy żółtka i przekładamy do blendera.. Dodajemy miąższ awokado, sól i pieprz. Blendujemy do uzyskania gładkiej masy.
KROK 3: FASZERUJEMY I DEKORUJEMY JAJKA
Faszerujemy połówki jajek przygotowaną masą z awokado. Każdą połówkę dekorujemy plasterkiem wędzonego łososia oraz świeżym koperkiem.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Przekąski sylwestrowe
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Domek z piernika
- Guacamole
- Pistacjowy sernik baskijski
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Makowiec japoński
- Ciasto na pierogi
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Łazanki
- Śledzie po kaszubsku
- Śledź w oleju
- Golonka pieczona po bawarsku
- Sałatka gyros
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)