Nowe, melonowe odkrycia deserowe

Melon, z melonem, w melonie. W tym tygodniu Paweł odmienia melona przez wiele bardzo smacznych przypadków. A melon wdzięcznie poddaje się tej kulinarnej deklinacji i daje z siebie wszystko: delikatny smak, świeżość, soczystość i orzeźwienie. Puszy się na przykład smakowicie w musie z melona, który swoją aksamitną lekkością wypełnia ozdobną melonową miseczkę. A innym razem zaskakuje tym, że jest… melonowym carpaccio. Ale jakim! W grejpfrutowej marynacie, z truskawkowo-miętowym sosem.

Melon – ten to potrafi! 

Puszysty krem z melona

Puszysty krem z melona

Carpaccio z miodowego melona

Carpaccio z miodowego melona

Trwa ładowanie komentarzy

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram