
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Pistacje, orzechy nerkowca, czosnek, sok z cytryny i suszone pomidory przekładamy do blendera i miksujemy do uzyskania pożądanej konsystencji. W razie konieczności dodajemy odrobinę oliwy z oliwek.
Przyprawiamy do smaku solą, pieprzem i tymiankiem.
Bułki przekrawamy na pół i smarujemy przygotowaną pastą.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Ciasto marchewkowe
- Spaghetti carbonara
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Makówki śląskie
- Makowiec japoński
- Jajka na miękko
- Guacamole
- Nuggetsy z kurczaka
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Krokiety z mięsem
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Ryba z piekarnika
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Świąteczne pierniczki
- Łazanki
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Kutia
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)