Bułka z pastą z orzechów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Pistacje, orzechy nerkowca, czosnek, sok z cytryny i suszone pomidory przekładamy do blendera i miksujemy do uzyskania pożądanej konsystencji. W razie konieczności dodajemy odrobinę oliwy z oliwek.

Przyprawiamy do smaku solą, pieprzem i tymiankiem.

Bułki przekrawamy na pół i smarujemy przygotowaną pastą.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy

Lidl

Przekąski z pastą z szynki

Rumiana bagietka i pasta twarogowa z szynki i suszonych pomidorów – smakowita przekąska, którą zrobisz w mgnieniu oka!

Przekąski z pastą z szynki

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański

Karol Okrasa

Ciabatta z indykiem

Kanapki wcale nie muszą być nudne! Poznaj sposób Karola na chrupiącą ciabattę z indykiem, boczkiem i warzywami!

Ciabatta z indykiem

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański

Daria Ładocha

Chleb z pastą z serka koziego

Domowy chleb z mąki pełnoziarnistej, doskonale smakuje z aromatyczną pastą z serka koziego!

Chleb z pastą z serka koziego

poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 7 ten przepis jest wegetariański


zobacz więcej

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!