Bułka z pastą z orzechów
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Pistacje, orzechy nerkowca, czosnek, sok z cytryny i suszone pomidory przekładamy do blendera i miksujemy do uzyskania pożądanej konsystencji. W razie konieczności dodajemy odrobinę oliwy z oliwek.

Przyprawiamy do smaku solą, pieprzem i tymiankiem.

Bułki przekrawamy na pół i smarujemy przygotowaną pastą.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!