MIĘSO INDYCZE

SPOSÓB NA INDYKA? NAJLEPSZA JAKOŚĆ I SPRAWDZONY PRZEPIS!

Jakość zawsze ma znaczenie

W przypadku mięsa, jakość to rzecz najważniejsza. Obojętnie jakie danie chcemy z niego przygotować, bo dobre jakościowo mięso nie potrzebuje wielu dodatków. Samo w sobie jest wyśmienite. Świeże mięso, najwyższej jakości, od polskich producentów, a do tego w atrakcyjnych cenach – czeka na Ciebie w Lidlu codziennie!

Doskonały produkt dla każdego

Indyk ze względu na swoje wartości odżywcze, króluje w diecie sportowców i osób dbających o linię. Jednak nie tylko! Indyka wybierają także osoby, które cenią sobie jego niepowtarzalny smak. Dlatego Lidl oferuje Ci doskonały produkt, a Kuchnia Lidla sprawdzone przepisy. Musisz tylko spróbować!

Mielone czy golonka?

Obojętne na jaki rodzaj mięsa indyczego się zdecydujesz, podamy Ci przepis na jego przygotowanie! Mięso mielone z indyka? Nie ma problemu! Przygotuj bułgarską musakę według krytyka kulinarnego Macieja Nowaka. Czy z golonki indyczej można przygotować wykwintne danie? Oczywiście! Karol serwuje kremowe risotto z indykiem i warzywnymi dodatkami.

MACIEJ NOWAK W KUCHNI LIDLA

Doskonała jakość i sprawdzony przepis to recepta na sukces

.


Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!