Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Do twarożku dodajemy drobno pokrojonego pomidora oraz koncentrat, mieszamy. Smarujemy pastą obie części rozkrojonej grahamki. Na jedną z nich nakładamy przekrojone żółte pomidorki koktajlowe, a następnie przykrywamy drugą częścią bułki.
Jak podawać?
Do kanapki podajemy również sok, orzechy i jabłko.
Zobacz podobne
przepisy
Grahamka z masłem orzechowym i owocami
Razowa bułka z masłem orzechowym, kiwi i bananem, a do tego kefir i warzywa. Zdrowa porcja energii na cały poranek!
Kanapka z grilla z serem i pomidorem
Pełnoziarniste tosty z rukolą, serem i plasterkami kiełbasy. Prosta, zdrowa i pożywna alternatywa dla zwykłej kanapki.
Warzywna kolorowa bułeczka śniadaniowa
Warzywa to samo zdrowie! Do ich jedzenia zachęca pyszna i kolorowa kanapka z twarożkiem. Dzieci będą zachwycone!
Piegowaty omlet z borówkami i czekoladowym mlekiem
Puszyste placuszki z owocami i mleko czekoladowe to zdrowy sposób na słodki poranek. Takie śniadanie jest przepyszne!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Błyskawiczne pierniczki
- Golonka pieczona po bawarsku
- Wigilijny makowiec
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Przekąski sylwestrowe
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Ciasto na pierogi
- Sernik piernikowy
- Kapusta z grochem
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Pierniki
- Zupa grzybowa z makaronem
- Pieczona ryba po grecku
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)