
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Kanapka
Bułeczkę przekrawamy na pół. Obie części smarujemy pastą przygotowaną z twarogu, jogurtu oraz szczypiorku. Rzodkiewkę i ogórka kroimy w cienkie plasterki. Pomidorka przekrawamy na pół. Na obu posmarowanych serkiem częściach układamy fantazyjnie ogórek, rzodkiewki i pomidorka.
Brzoskwiniowa maślanka
Brzoskwinię miksujemy z maślanką.
Jak podawać?
Kanapki podajemy z brzoskwiniową maślanką.
Zobacz podobne
przepisy
Pożywne szkolne bułeczki z szynką
Miękkie, puszyste muffiny pełne wartościowych składników. Lekka i sycąca przekąska dla dużych i małych.

Grahamka z masłem orzechowym i owocami
Razowa bułka z masłem orzechowym, kiwi i bananem, a do tego kefir i warzywa. Zdrowa porcja energii na cały poranek!

Grahamka z kolorowym twarożkiem
Przepis na kolorową grahamkę z twarożkiem z kolorowymi pomidorami znajdziesz w Kuchni Lidla.

Kanapka z grilla z serem i pomidorem
Pełnoziarniste tosty z rukolą, serem i plasterkami kiełbasy. Prosta, zdrowa i pożywna alternatywa dla zwykłej kanapki.

Komentarze (0)