
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Przygotowujemy masło orzechowe. Prażymy orzechy, np. ziemne, i blendujemy na gładką masę.
Grahamkę smarujemy masłem orzechowym. Nakładamy na kromkę plasterki banana i kiwi, przykrywamy drugą kromką.
Jak podawać?
Marchewkę i ogórka kroimy w słupki. Do kanapki podajemy kefir oraz warzywa.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Szybkie ciasto w 20 minut
- Pinsa verde
- Zalewajka
- Risotto z kurkami — przepis nie tylko na lato
- Pieczona owsianka na 3 sposoby
- Zupa pho z wołowiną
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Zupa neapolitańska z serkiem topionym i makaronem
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Spaghetti carbonara
- Corn dog
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Butter chicken
- Ziemniaki z grilla
- Tortilla z kurczakiem i guacamole
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)