Grahamka z masłem orzechowym i owocami

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotowanie

Przygotowujemy masło orzechowe. Prażymy orzechy, np. ziemne, i blendujemy na gładką masę.

Grahamkę smarujemy masłem orzechowym. Nakładamy na kromkę plasterki banana i kiwi, przykrywamy drugą kromką.

Jak podawać?

Marchewkę i ogórka kroimy w słupki. Do kanapki podajemy kefir oraz warzywa.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Dodaj swój komentarz
Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

Wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!