
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Przygotowujemy masło orzechowe. Prażymy orzechy, np. ziemne, i blendujemy na gładką masę.
Grahamkę smarujemy masłem orzechowym. Nakładamy na kromkę plasterki banana i kiwi, przykrywamy drugą kromką.
Jak podawać?
Marchewkę i ogórka kroimy w słupki. Do kanapki podajemy kefir oraz warzywa.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Burek ze szpinakiem
- Łazanki
- Zupa grzybowa z makaronem
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Śledzie po kaszubsku
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Sałatka gyros
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Sernik pistacjowy
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Świąteczne pierniczki
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Klasyczna sałatka grecka
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Makowiec japoński
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Ryba z piekarnika
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)