Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Przygotowujemy masło orzechowe. Prażymy orzechy, np. ziemne, i blendujemy na gładką masę.
Grahamkę smarujemy masłem orzechowym. Nakładamy na kromkę plasterki banana i kiwi, przykrywamy drugą kromką.
Jak podawać?
Marchewkę i ogórka kroimy w słupki. Do kanapki podajemy kefir oraz warzywa.
Zobacz podobne
przepisy
Grahamka z kolorowym twarożkiem
Przepis na kolorową grahamkę z twarożkiem z kolorowymi pomidorami znajdziesz w Kuchni Lidla.
Kanapka z grilla z serem i pomidorem
Pełnoziarniste tosty z rukolą, serem i plasterkami kiełbasy. Prosta, zdrowa i pożywna alternatywa dla zwykłej kanapki.
Warzywna kolorowa bułeczka śniadaniowa
Warzywa to samo zdrowie! Do ich jedzenia zachęca pyszna i kolorowa kanapka z twarożkiem. Dzieci będą zachwycone!
Piegowaty omlet z borówkami i czekoladowym mlekiem
Puszyste placuszki z owocami i mleko czekoladowe to zdrowy sposób na słodki poranek. Takie śniadanie jest przepyszne!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Pierogi ruskie z mąki orkiszowej
- Kompot z suszu z cytryną
- Ciasto na pierogi
- Wigilijny makowiec
- Pieczona ryba po grecku
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Pierniki
- Piernik staropolski
- Świąteczne pierniczki
- Pierogi pieczone z kapustą i grzybami
- Ryba po japońsku
- Sernik krakowski
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)