Grahamka z masłem orzechowym i owocami

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotowanie

Przygotowujemy masło orzechowe. Prażymy orzechy, np. ziemne, i blendujemy na gładką masę.

Grahamkę smarujemy masłem orzechowym. Nakładamy na kromkę plasterki banana i kiwi, przykrywamy drugą kromką.

Jak podawać?

Marchewkę i ogórka kroimy w słupki. Do kanapki podajemy kefir oraz warzywa.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy

Lidl

Grahamka z kolorowym twarożkiem

Przepis na kolorową grahamkę z twarożkiem z kolorowymi pomidorami znajdziesz w Kuchni Lidla.

Grahamka z kolorowym twarożkiem

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:00 liczba porcji: 1 ten przepis jest wegetariański

Lidl

Kanapka z grilla z serem i pomidorem

Pełnoziarniste tosty z rukolą, serem i plasterkami kiełbasy. Prosta, zdrowa i pożywna alternatywa dla zwykłej kanapki.

Kanapka z grilla z serem i pomidorem

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:00 liczba porcji: 1 ten przepis nie jest wegetariański


zobacz więcej

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!