Indyk w pesto

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotowanie

Steki myjemy i osuszamy. Nacieramy z obu stron pieprzem i smarujemy pesto. Wstawiamy co najmniej na 30 minut do lodówki.

Steki z indyka grillujemy na rozgrzanym grillu mniej więcej przez 3 minuty. Lekko solimy. Posypujemy oberwanymi listkami bazylii.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (3)

Dodaj swój komentarz
Avatar
  • Gość Gość
    2303 dni temu
    W składnikach "miniplasterki z indyka" W przepisie "steki z indyka" nie pierwszy raz widzę tego typu błąd...

    Odpowiedz

  • Gość Gość
    2933 dni temu
    Kto wymyslił żeby grillować mięso przez 3 minuty?

    Odpowiedz

  • Gość Gość
    4100 dni temu
    Często kupuję w Lidlu świeże pesto ale nie pomyślałam żeby zrobic z nim mięso, danie pysznie wygląda.

    Odpowiedz


Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

Wróć do gotowania
kuchnialidla.pl