
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Steki myjemy i osuszamy. Nacieramy z obu stron pieprzem i smarujemy pesto. Wstawiamy co najmniej na 30 minut do lodówki.
Steki z indyka grillujemy na rozgrzanym grillu mniej więcej przez 3 minuty. Lekko solimy. Posypujemy oberwanymi listkami bazylii.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Młode ziemniaki z grilla w boczku
- Przepis na sos pomidorowy do gołąbków
- Angielskie śniadanie — przepis
- Placuszki z kaszy manny
- Tiramisu pistacjowe z truskawkami
- Szaszłyki z piekarnika
- Frytki z batatów
- Croque madame
- Fit makaron à la carbonara
- Makaron z sosem amatriciana i guanciale
- Spaghetti napoli – przepis
- Gnocchi zapiekane w sosie serowym
- Tagliatelle z sosem alfredo
- Suflet czekoladowy
- Gnocchi własnej roboty
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Zupa neapolitańska z serkiem topionym i makaronem
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (3)
2274 dni temu
W składnikach "miniplasterki z indyka" W przepisie "steki z indyka" nie pierwszy raz widzę tego typu błąd...
odpowiedz
2903 dni temu
Kto wymyslił żeby grillować mięso przez 3 minuty?
odpowiedz
4070 dni temu
Często kupuję w Lidlu świeże pesto ale nie pomyślałam żeby zrobic z nim mięso, danie pysznie wygląda.
odpowiedz