
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Steki myjemy i osuszamy. Nacieramy z obu stron pieprzem i smarujemy pesto. Wstawiamy co najmniej na 30 minut do lodówki.
Steki z indyka grillujemy na rozgrzanym grillu mniej więcej przez 3 minuty. Lekko solimy. Posypujemy oberwanymi listkami bazylii.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Przekąski sylwestrowe
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Śledzie po kaszubsku
- Burek ze szpinakiem
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Pieczona ryba po grecku
- Domek z piernika
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Świąteczne pierniczki
- Guacamole
- Sałatka gyros
- Krokiety z mięsem
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Makowiec japoński
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Zupa grzybowa z makaronem
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (3)
2336 dni temu
W składnikach "miniplasterki z indyka" W przepisie "steki z indyka" nie pierwszy raz widzę tego typu błąd...
Odpowiedz
2965 dni temu
Kto wymyslił żeby grillować mięso przez 3 minuty?
Odpowiedz
4133 dni temu
Często kupuję w Lidlu świeże pesto ale nie pomyślałam żeby zrobic z nim mięso, danie pysznie wygląda.
Odpowiedz