Aromatyczna karkówka
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (10)

Avatar
  • Gość Gość
    340 dni temu
    Wasza karkówka jest niezjadliwa, za każdym razem jest twarda i gumowa, dodam ze inne karkówki wg tych samych przepisów wychodzą soczyste i pyszne :/

    odpowiedz

  • Aśka Aśka
    697 dni temu
    Czy karkówkę mogę upiec na grillu elektrycznym? Jeśli tak to ile czasu piec i na jakiej mocy od 1-5? Proszę o odpis ;-)

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    697 dni temu
    Aśka, oczywiście - możesz skorzystać z grilla elektrycznego. Jednak jeśli chodzi o czas i moc, musisz potestować i obserwować mięso. Każde takie urządzenie może grzać nieco inaczej, dlatego nie ma tutaj uniwersalnej odpowiedzi :)
  • Gość Gość
    566 dni temu
    piecz aż się upiecze
  • Gość Gość
    730 dni temu
    a kto powiedział że grill można robić tylko letnio jesiennie :) ja robie dzis :)

    odpowiedz

  • Wrześniowy grill Wrześniowy grill
    1255 dni temu
    Piękny wrzesień , pora na grilla. Marynata wykorzystana po raz drugi , polecam.

    odpowiedz

  • Gumek Gumek
    1433 dni temu
    dzisiaj próbuje,napisze jak wyszło

    odpowiedz

  • Dariusz smyczyński Dariusz smyczyński
    1512 dni temu
    gupie niedobre nie polskie

    odpowiedz


  • 1593 dni temu
    dziś robię

    odpowiedz

  • fan grilla fan grilla
    1652 dni temu
    Przetestowane, pycha!

    odpowiedz

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram