
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Miód, sok z limonek, sól, olej oraz drobno posiekany czosnek łączymy razem. Chilli pozbawiamy pestek, drobno siekamy i dodajemy do marynaty.
Polędwiczkę wkładamy do szczelnego worka foliowego, wlewamy marynatę, zamykamy woreczek i odkładamy do lodówki na kilka godzin.
Zamarynowaną polędwiczkę kładziemy na ruszcie i grillujemy ze wszystkich stron, aż nabierze brązowego koloru. Gotową polędwiczkę kroimy na plasterki i posypujemy świeżą kolendrą.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Krokiety z mięsem
- Przekąski sylwestrowe
- Makówki śląskie
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Łazanki
- Spaghetti carbonara
- Pieczona ryba po grecku
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Jajka na miękko
- Ryba po japońsku
- Świąteczne pierniczki
- Pierniki
- Pistacjowy sernik baskijski
- Ryba z piekarnika
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Zupa grzybowa z makaronem
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Sernik pistacjowy
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)