Grillowane polędwiczki z piersi z kurczaka
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotowanie

Mieszamy wszystkie składniki marynaty, wkładamy do niej umyte i osuszone polędwiczki z kurczaka.

Odstawiamy w chłodne miejsce na co najmniej 30 min, a najlepiej na całą noc.

Grillujemy na średnim ogniu, aż się polędwiczki zarumienią. Serwujemy z bukietem sałat.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (3)

Avatar
  • Sulek91 Sulek91
    3172 dni temu
    Dlaczego moje mięso po ugrilowaniu robi sie gumowe ?

    odpowiedz

  • Rick Rick
    2736 dni temu
    Zbyteczna sól, brak właściwej marynaty, stare mięso ... brak tłuszczu, zbyt długie grilowanie ......
  • ADA ADA
    3869 dni temu
    Polędwiczki wyszły bardzo smaczne,wszyscy byli zachwyceni ich smakiem ,świetny pomysł z dżemem brzoskwiniowym.

    odpowiedz


Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!