Polędwiczki z piersi z kurczaka
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Przygotowanie

Mieszamy wszystkie składniki marynaty, wkładamy do niej umyte i osuszone polędwiczki z kurczaka.

Odstawiamy w chłodne miejsce na co najmniej 30 min, a najlepiej na całą noc.

Grillujemy na średnim ogniu, aż się polędwiczki zarumienią. Serwujemy z bukietem sałat.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (3)

Avatar
  • Sulek91 Sulek91
    976 dni temu
    Dlaczego moje mięso po ugrilowaniu robi sie gumowe ?

    odpowiedz

  • Rick Rick
    540 dni temu
    Zbyteczna sól, brak właściwej marynaty, stare mięso ... brak tłuszczu, zbyt długie grilowanie ......
  • ADA ADA
    1673 dni temu
    Polędwiczki wyszły bardzo smaczne,wszyscy byli zachwyceni ich smakiem ,świetny pomysł z dżemem brzoskwiniowym.

    odpowiedz

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram