Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Mieszamy wszystkie składniki marynaty, wkładamy do niej umyte i osuszone polędwiczki z kurczaka.
Odstawiamy w chłodne miejsce na co najmniej 30 min, a najlepiej na całą noc.
Grillujemy na średnim ogniu, aż się polędwiczki zarumienią. Serwujemy z bukietem sałat.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Świąteczne pierniczki
- Łazanki
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Burek ze szpinakiem
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Śledzie po kaszubsku
- Guacamole
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Pierniki
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Uszka z grzybami
- Jajka na miękko
- Ryba z piekarnika
- Spaghetti carbonara
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl

Komentarze (3)
3485 dni temu
Dlaczego moje mięso po ugrilowaniu robi sie gumowe ?
Odpowiedz
3049 dni temu
Zbyteczna sól, brak właściwej marynaty, stare mięso ... brak tłuszczu, zbyt długie grilowanie ......
4182 dni temu
Polędwiczki wyszły bardzo smaczne,wszyscy byli zachwyceni ich smakiem ,świetny pomysł z dżemem brzoskwiniowym.
Odpowiedz