Cammembert z grilla
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Przygotowanie

Tymianek, słodką paprykę i pieprz mieszamy z oliwą.

Ser wkładamy do marynaty na co najmniej 30 minut.

Zamarynowany ser kładziemy na ruszcie lub patelni grillowej. Grillujemy do momentu, aż się przyrumieni. Obracamy i tak samo pieczemy z drugiej strony. Podajemy z żurawiną.

Ważne!

Sera nie nakłuwamy widelcem! Używamy łopatki lub szczypiec do grilla.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (3)

Avatar
  • aga aga
    1865 dni temu
    w srodku bedzie roztopionz.robie czasami taki w piekarniku,tzlko wtedy naklowan u gory i wpycham czosnek a do tego grzanki.palce lizac

    odpowiedz

  • Gość Gość
    819 dni temu
    Naucz się pisać xD
  • Maria Maria
    1885 dni temu
    Ciekawa jestem ja wygląda w środku taki grillowany ser,w Lidlu już camembert kupiony więc będzie grillowanie.

    odpowiedz

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram