
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Tymianek, słodką paprykę i pieprz mieszamy z oliwą.
Ser wkładamy do marynaty na co najmniej 30 minut.
Zamarynowany ser kładziemy na ruszcie lub patelni grillowej. Grillujemy do momentu, aż się przyrumieni. Obracamy i tak samo pieczemy z drugiej strony. Podajemy z żurawiną.
Ważne!
Sera nie nakłuwamy widelcem! Używamy łopatki lub szczypiec do grilla.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Ryba po japońsku
- Pistacjowy sernik baskijski
- Sałatka gyros
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Burek ze szpinakiem
- Śledzie po kaszubsku
- Makowiec japoński
- Ciasto marchewkowe
- Makówki śląskie
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Piernik świąteczny
- Boczek pieczony
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Pieczona ryba po grecku
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Pierniki
- Klasyczna sałatka grecka
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (3)
4530 dni temu
w srodku bedzie roztopionz.robie czasami taki w piekarniku,tzlko wtedy naklowan u gory i wpycham czosnek a do tego grzanki.palce lizac
Odpowiedz
3484 dni temu
Naucz się pisać xD
4549 dni temu
Ciekawa jestem ja wygląda w środku taki grillowany ser,w Lidlu już camembert kupiony więc będzie grillowanie.
Odpowiedz