Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Tymianek, słodką paprykę i pieprz mieszamy z oliwą.
Ser wkładamy do marynaty na co najmniej 30 minut.
Zamarynowany ser kładziemy na ruszcie lub patelni grillowej. Grillujemy do momentu, aż się przyrumieni. Obracamy i tak samo pieczemy z drugiej strony. Podajemy z żurawiną.
Ważne!
Sera nie nakłuwamy widelcem! Używamy łopatki lub szczypiec do grilla.
Zobacz podobne
przepisy
Młode ziemniaki z grilla w boczku
Ziemniaki z rusztu to smakowity dodatek, który przygotujesz w kilka chwil. Owiń warzywa boczkiem, ugrilluj i… gotowe!
Grillowana karkówka w piwie
Gdy wykąpiesz karkówkę w piwnej marynacie, ona odwdzięczy Ci się niepowtarzalnym, subtelnym smakiem.
Marynowane szaszłyki warzywne z grilla
Lekka i zdrowa propozycja dania z rusztu. Marynata z octu balsamicznego i ziół gwarantuje jego niepowtarzalny smak.
Karkówka czosnkowo-śliwkowa z grilla
Karkówka to prawdziwy grillowy klasyk. Dzięki marynacie z czosnku, octu balsamicznego i powideł nabiera głębokiego smaku.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Przekąski sylwestrowe
- Pierogi pieczone z kapustą i grzybami
- Kutia
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Ryba po japońsku
- Kapusta z grzybami i selerem miodowym
- Ciasto marchewkowe
- Dorsz w czosnku i cytrynie
- Miodownik z kremem z kaszy manny
- Wigilijny makowiec
- Kompot z suszu z cytryną
- Świąteczne pierniczki
- Pistacjowy sernik baskijski
- Sernik krakowski
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (3)
4228 dni temu
w srodku bedzie roztopionz.robie czasami taki w piekarniku,tzlko wtedy naklowan u gory i wpycham czosnek a do tego grzanki.palce lizac
odpowiedz
3182 dni temu
Naucz się pisać xD
4248 dni temu
Ciekawa jestem ja wygląda w środku taki grillowany ser,w Lidlu już camembert kupiony więc będzie grillowanie.
odpowiedz