Sierpień na talerzu

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!


Tego roku lato postanowiło nas porozpieszczać słońcem i ciepłem wyjątkowo długo. Korzystajmy więc z pięknej aury i serwujmy dania, które są pełne sezonowych warzyw, owoców, lekkich smaków i ziołowych aromatów.

Gdy za oknem pogoda jak złoto, zbyt długie przesiadywanie w kuchni nie jest wskazane – dlatego nasze dania są naprawdę szybkie do przygotowania, proste i pyszne. I wyjątkowo kolorowe! Bo lato to czas, gdy warzywa i owoce kuszą nas swoimi barwami, pobudzając apetyt na eksperymentowanie z nimi.

Wpadnijcie więc na chwilę do kuchni, by przygotować zdrowy, lekki i kolorowy obiad. A potem podajcie go pod chmurką i cieszcie się – i smakiem, i latem!

Roladki z bakłażana z fetą

Roladki z bakłażana z fetą

Placki z cukinii z wędzonym boczkiem

Placki z cukinii z wędzonym boczkiem

Koktajl waniliowo-malinowy z bazylią

Koktajl waniliowo-malinowy z bazylią

Trwa ładowanie komentarzy

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!