
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Krok 1: Gotujemy jajka
Jajka gotujemy na twardo. Cebule dymki oczyszczamy i kroimy w cienkie krążki. Rzeżuchę obcinamy. Serek grani doprawiamy solą, skórką z cytryny i pieprzem cytrynowym. Smarujemy nim wrapy.
Krok 2: Zwijamy wrapy
Jajka obieramy ze skorupki i kroimy w cienkie plasterki. Wrapy obkładamy łososiem, jajkiem, rzeżuchą i krążkami cebuli dymki. Szczelnie zwijamy i kroimy w poprzek na pół.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Mini burgery
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Nuggetsy z kurczaka
- Makówki śląskie
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Świąteczne pierniczki
- Pistacjowy sernik baskijski
- Kutia
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Spaghetti carbonara
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Guacamole
- Golonka pieczona po bawarsku
- Uszka z grzybami
- Ciasto na pierogi
- Ryba z piekarnika
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)