Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Dzień wcześniej pieczemy kurczaka w ulubionej ziołowej przyprawie. Studzimy, a następnie kroimy w drobne paseczki.
Tortille smarujemy serkiem twarogowym. Wzdłuż, na środku placków układamy kawałki kurczaka, pokrojoną w paski paprykę i mieszankę sałat. Tortillę zwijamy w ciasny rulon i przecinamy na kilka części.
Jak podawać?
Do wrapów podajemy maślankę i jabłko.
Zobacz podobne
przepisy
Wrapy z szynką i mango
Wrapy z szynką i mango to świetna propozycja dania, które zabierzesz na piknik lub drugie śniadanie do pracy!
Proste tortille z serem i pieczarkami
Prosty sposób na pożywne małe co nieco, które można mieć zawsze pod ręką. Świetny pomysł na drugie śniadanie i nie tylko!
Zapiekane roladki z tortilli
Smakowita ciepła przekąska nie tylko na przyjęcia: połączenie serów, wędlin oraz pysznego sosu musztardowo-jogurtowego!
Tortilla z Chorizo i serem Manchego
Lubisz ostre, wyraziste potrawy? Przygotuj tortillę z pikantnym salami chorizo, młodymi ziemniakami i serem manchego.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Sernik piernikowy
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Domek z piernika
- Kompot z suszu z cytryną
- Ciasto marchewkowe
- Przekąski sylwestrowe
- Świąteczne pierniczki
- Wegańska ryba po grecku
- Kutia
- Pierogi ruskie z mąki orkiszowej
- Sernik krakowski
- Ryba po japońsku
- Dorsz w czosnku i cytrynie
- Kapusta z grzybami i selerem miodowym
- Pieczona ryba po grecku
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)