Wrapy z szynką i mango
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

PRZYGOTUJ

  • serwetki

Krok 1: Twarożek mieszamy z chrzanem

Mango obieramy i kroimy w cienkie plasterki. Twarożek mieszamy z chrzanem, doprawiamy solą i pieprzem. Szpinak przebieramy, myjemy i osuszamy.

Krok 2: Przygotowujemy wrapy

Plastry szynki kroimy na pół. Tortille smarujemy kremem chrzanowym. Plastry mango i szynki układamy na połowie każdej tortilli, posypujemy umytym i osuszonym szpinakiem – mocno zwijamy.

Krok 3: Zabieramy na piknik!

Jeśli wybieramy się na piknik, wrapy owijamy serwetką. Wkładamy do płaskiego pojemnika utrzymującego świeżość i transportujemy schłodzone.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (3)

Avatar
  • Gość Gość
    869 dni temu
    jaki twarożek się nadaje ?

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    869 dni temu
    Ser biały twarogowy, albo inny naturalny w smaku serek :)
  • Gość Gość
    783 dni temu
    rosyjski

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram