
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ
- serwetki
Krok 1: Twarożek mieszamy z chrzanem
Mango obieramy i kroimy w cienkie plasterki. Twarożek mieszamy z chrzanem, doprawiamy solą i pieprzem. Szpinak przebieramy, myjemy i osuszamy.
Krok 2: Przygotowujemy wrapy
Plastry szynki kroimy na pół. Tortille smarujemy kremem chrzanowym. Plastry mango i szynki układamy na połowie każdej tortilli, posypujemy umytym i osuszonym szpinakiem – mocno zwijamy.
Krok 3: Zabieramy na piknik!
Jeśli wybieramy się na piknik, wrapy owijamy serwetką. Wkładamy do płaskiego pojemnika utrzymującego świeżość i transportujemy schłodzone.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Corn dog
- Spaghetti carbonara
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Kotlet pożarski – przepis
- Mus truskawkowy
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Zasmażana młoda kapusta
- Sos kurkowy
- Gzik
- Makaron z truskawkami
- Sałatka z arbuzem i fetą
- Zapiekanka z mięsem mielonym, warzywami w stylu greckim i rozmarynem
- Pulpety w sosie koperkowym
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Deser z chia
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (3)
3361 dni temu
jaki twarożek się nadaje ?
odpowiedz
3361 dni temu
Ser biały twarogowy, albo inny naturalny w smaku serek :)
3276 dni temu
rosyjski