
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Ananas, kokos, cytryna… są takie rzeczy, które niezmiennie kojarzą się ze słońcem, tropikalną plażą i błogim lenistwem. W kuchni Pawła te egzotyczne smakołyki goszczą cały rok, przypominając o gorących dniach.
Ciasto kokosowo-ananasowe to propozycja uniwersalna – nada się zarówno na letnie spotkanie pod chmurką, jak i przyjęcie w środku zimy, gdy brakuje słońca i sezonowych owoców. Wystarczy mały kawałeczek, by zanurzyć się w marzeniach o wakacjach pod palmą!
Jeśli jednak wciąż mało Wam będzie słonecznych propozycji kulinarnych, zajrzyjcie do spiżarni po cytrynową konfiturę. Paweł zamknął lato w słoiku – teraz możecie po nie sięgnąć ilekroć jesienno-zimowe chłody dadzą się Wam we znaki!
Ciasto kokosowo-ananasowe
Konfitura cytrynowa
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Śledź w oleju
- Boczek pieczony
- Makówki śląskie
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Przekąski sylwestrowe
- Pierniki
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Domek z piernika
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Makowiec japoński
- Pieczona ryba po grecku
- Golonka pieczona po bawarsku
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Ryba po japońsku
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Nuggetsy z kurczaka
Trwa ładowanie komentarzy