Komosianka na słodko

Kinga Paruzel

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

PRZYGOTUJ:

  • urządzenie Monsieur Cuisine

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

KROK 1: GOTUJEMY KOMOSIANKĘ

Do misy urządzenia wkładamy wszystkie składniki. Gotujemy przez 15 minut, w temperaturze 100°C, na obrotach ustawionych na 1. Jeśli chcemy, aby komosianka była kremowa – miksujemy przez 3 sekundy, wciskając przycisk turbo.

KROK 2: PODAJEMY KOMOSIANKĘ

Podajemy w miseczkach razem z owocami sezonowymi.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (2)

Avatar
  • Żarcie kipi Żarcie kipi
    21 dni temu
    Radzę ustawlic urzadzenie na 90 stopni. Przy stu, żarcie kipi. Ciekawe czy w ogóle ktos sprawdzal ten przepis na urządzeniu.

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    21 dni temu
    Przepisy są testowane przez naszych kucharzy ;)

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!