
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Sposób przygotowania:
Krok 1: PRZYGOTOWUJEMY BAZĘ OWSIANKI
Napój migdałowy zagotowujemy w rondelku z solą i syropem z agawy. Dodajemy płatki owsiane i gotujemy, co jakiś czas mieszając, aż całość zgęstnieje.
Krok 2: DODAJEMY SOK I SKÓRKĘ Z POMARAŃCZY
Pod koniec gotowania dodajemy otartą skórkę z pomarańczy i wyciśnięty z niej sok. Mieszamy.
Krok 3: PODAJEMY OWSIANKĘ
Owsiankę przekładamy do miseczek. Z wierzchu posypujemy borówkami i migdałami.
Zobacz podobne
przepisy
Perłowa owsianka
Cudownie kremowa i kokosowa alternatywa dla owsianki to świetna propozycja pożywnego śniadania! Podawaj ją z dowolnymi owocami.

Nocna owsianka z bananami
Przepis na pyszne śniadanie? Wystarczy pięć minut przed pójściem spać i rano możemy się cieszyć pyszną owsianką z bananami!

Owsianka z musem jabłkowym
Owsianka z domowej roboty musem jabłkowym? Poznaj doskonały przepis na śniadanie!

Owsianka z tartym jabłkiem i suszonymi śliwkami
Ta owsianka nie tylko dobrze smakuje, ale także doda Ci energii na cały dzień!

Komentarze (0)