Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Na górze bochenka chleba wycinamy prostokątny otwór i usuwamy miąższ (należy uważać, by nie przedziurawić spodu). Jajka wbijamy do miski. Dodajemy śmietanę, pokrojonego w paseczki łososia, pokruszony ser pleśniowy, koperek i pietruszkę. Przyprawiamy odrobiną soli i pieprzu i delikatnie mieszamy. Tak przygotowaną masą napełniamy bochenek.
Pieczemy w piekarniku około 20 minut w temperaturze 180°C. Po tym czasie wyjmujemy chleb, smarujemy skórkę masłem i ponownie wkładamy do piekarnika na około 5-10 minut, aż jajka całkowicie się zetną.
Serwujemy na ciepło.
Zobacz podobne
przepisy
Omlety na parze z łososiem i warzywami
Fantastyczny posiłek na początek dnia: omlety na parze wypełnione wędzonym łososiem i świeżymi warzywami. Przygotuj pożywne i lekkie śniadanie z wykorzystaniem termorobota MC Smart!
Omlet z wędzonym łososiem i awokado
Jeśli jesteś miłośnikiem omletów na śniadanie, koniecznie wypróbuj ten przepis Karola. Delikatny omlet z dodatkiem łososia i awokado to kompozycja idealna na początek dnia.
Pasta z awokado i wędzonego łososia
Pasty kanapkowe to superopcja na pierwsze śniadanie, drugie śniadanie czy też kolację! Tę z awokado i limonką z pewnością pokochasz!
Pieczony łosoś z komosą ryżową i świeżymi warzywami
Kolorowo, pożywnie i smacznie – te wszystkie cechy łączy w sobie bowl przygotowany przez Kingę i jej gościnię. Zobacz, jak łatwo możesz go przygotować w swojej kuchni!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Sałatka z roszponki i pomidorów
- Tort czekoladowo-orzechowy
- Pstrąg pieczony w soli z sosem musztardowym
- Polędwiczki w sosie miodowo-balsamicznym z grillowanymi warzywami
- Welsch z północnej Francji z serem cheddar
- Domowy kebab drobiowy
- Zupa krem z kalafiora z wędzonym twarogiem
- Sękacz z bitą śmietaną i jabłkami
- Wegańska kapusta faszerowana
- Kremowa zupa tortellini
- Homar w sosie maślano-pomarańczowym z marynowaną kapustą stożkową
- Flaki po włosku
- Wegetariańskie kofty z soczewicy
- Trifle truskawkowy z makaronikami
- Tradycyjna maczanka krakowska
- Jajka faszerowane pieczarkami
- Dynia makaronowa z sosem pomidorowym z oliwkami
- Śląska szpajza cytrynowa
- Halloweenowe parówki w cieście francuskim
- Kajmak na trzy sposoby
- Chińskie ciasteczka z wróżbą
- Mrożony jogurt z owocami
- Faszerowana kalarepa
- Szarlotka z winogronem
- Minitorciki czekoladowo-migdałowe
- Wegańskie flaczki z boczniaków
- Łosoś z woka w sosie słodko-kwaśnym
- Tatar z marynowanego łososia z sosem z mango i sałatką z buraka
- Grzybki
- Polędwiczka w pieprzu z brukselką
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (1)
3560 dni temu
moja ocena 7 na 10 możliwych, pycha ;D
odpowiedz