Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
KROK 1: ROZGNIATAMY AWOKADO
Miękkie awokado obieramy, kroimy w cząstki, wrzucamy do miseczki i rozgniatamy widelcem. Skrapiamy sokiem z limonki.
KROK 2: MIESZAMY SKŁADNIKI PASTY
Dodajemy drobno pokrojonego łososia oraz serek i mieszamy. Doprawiamy koperkiem oraz solą i pieprzem do smaku.
KROK 3: PODAJEMY PASTĘ
Pastę serwujemy z razowym pieczywem.
Zobacz podobne
przepisy
Pasta z tuńczyka
Błyskawiczna w przygotowaniu pasta z tuńczyka z dodatkiem serka twarogowego to idealną propozycja na kanapki. W połączeniu z zieloną sałatą w pysznym sosie i chipsami chlebowymi smakuje naprawdę znakomicie!
PASTA Z KALAFIORA
Szukasz smacznych i sprawdzonych przepisów na pasty kanapkowe? Wypróbuj pomysł Darii Ładochy na pastę z kalafiora z dodatkiem aromatycznych przypraw.
Pasta z wędzonej makreli
Jeśli pasta rybna, to tylko taka z wędzonej makreli, z dodatkiem koperku, szczypiorku i kiszonego ogórka. Sprawdź, jak prosto i szybko można ją przygotować!
Pasta kanapkowa z oliwkami
Zadbaj o urozmaicenie tego, z czym podajesz chleb! Wypróbuj przepis Pauli na aromatyczną pastę z twarogu z dodatkiem oliwek i szczypiorku.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Przekąski sylwestrowe
- Kutia
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Świąteczne pierniczki
- Błyskawiczne pierniczki
- Pierogi ruskie z mąki orkiszowej
- Pieczona ryba po grecku
- Pierniki
- Wegańska ryba po grecku
- Sałatka gyros
- Śledzie po kaszubsku
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Ciasto na pierogi
- Sernik piernikowy
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)