Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
KROK 1: ROZGNIATAMY AWOKADO
Miękkie awokado obieramy, kroimy w cząstki, wrzucamy do miseczki i rozgniatamy widelcem. Skrapiamy sokiem z limonki.
KROK 2: MIESZAMY SKŁADNIKI PASTY
Dodajemy drobno pokrojonego łososia oraz serek i mieszamy. Doprawiamy koperkiem oraz solą i pieprzem do smaku.
KROK 3: PODAJEMY PASTĘ
Pastę serwujemy z razowym pieczywem.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Nuggetsy z kurczaka
- Śledź w oleju
- Sałatka gyros
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Klasyczna sałatka grecka
- Przekąski sylwestrowe
- Zupa grzybowa z makaronem
- Pistacjowy sernik baskijski
- Uszka z grzybami
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Boczek pieczony
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Piernik świąteczny
- Śledzie po kaszubsku
- Golonka pieczona po bawarsku
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Ryba po japońsku
Przepisy według składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl

Komentarze (0)