Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- blender
 - praskę do czosnku
 
Sposób przygotowania:
KROK 1: BLENDUJMEY TWARÓG Z OLIWKAMI
W misce umieszczamy twaróg, oliwki i oliwę. Całość dokładnie blendujemy, aby powstała dość gładka pasta.
KROK 2: DOPRAWIAMY PASTĘ
Szczypiorek drobno kroimy, a czosnek obieramy i przeciskamy do pasty twarogowej przez praskę. Całość doprawiamy solą i pieprzem do smaku i dokładnie mieszamy.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Boczek pieczony
 - Domek z piernika
 - Sernik pistacjowy
 - Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
 - Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
 - Klasyczna sałatka grecka
 - Makowiec japoński
 - Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
 - Golonka pieczona po bawarsku
 - Śledź w oleju
 - Najlepsza sałatka z tortellini
 - Uszka z grzybami
 - Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
 - Spaghetti carbonara
 - Bardzo puszysty sernik z wiaderka
 - Ryba po japońsku
 - Makówki śląskie
 - Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
 - Pulpety w sosie pomidorowym
 - Przekąski sylwestrowe
 
                Przepisy według 
                składników
            
            
        Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
	
 
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
    
Komentarze (1)
654 dni temu
Pasta dobra, ale ale nie trzeba dawać soli.
Odpowiedz