
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- blender
- praskę do czosnku
Sposób przygotowania:
KROK 1: BLENDUJMEY TWARÓG Z OLIWKAMI
W misce umieszczamy twaróg, oliwki i oliwę. Całość dokładnie blendujemy, aby powstała dość gładka pasta.
KROK 2: DOPRAWIAMY PASTĘ
Szczypiorek drobno kroimy, a czosnek obieramy i przeciskamy do pasty twarogowej przez praskę. Całość doprawiamy solą i pieprzem do smaku i dokładnie mieszamy.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Boczek pieczony
- Domek z piernika
- Sernik pistacjowy
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Klasyczna sałatka grecka
- Makowiec japoński
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Golonka pieczona po bawarsku
- Śledź w oleju
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Uszka z grzybami
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Spaghetti carbonara
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Ryba po japońsku
- Makówki śląskie
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Przekąski sylwestrowe
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (1)
639 dni temu
Pasta dobra, ale ale nie trzeba dawać soli.
Odpowiedz