Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- blender
- praskę do czosnku
Sposób przygotowania:
KROK 1: BLENDUJMEY TWARÓG Z OLIWKAMI
W misce umieszczamy twaróg, oliwki i oliwę. Całość dokładnie blendujemy, aby powstała dość gładka pasta.
KROK 2: DOPRAWIAMY PASTĘ
Szczypiorek drobno kroimy, a czosnek obieramy i przeciskamy do pasty twarogowej przez praskę. Całość doprawiamy solą i pieprzem do smaku i dokładnie mieszamy.
Zobacz podobne
przepisy
Pasta czekoladowa à la Nutella
Domowa wersja znanej pasty orzechowo-czekoladowej to propozycja dla wszystkich miłośników słodyczy. Przygotuj ją z prażonych orzechów i zobacz, jakie to proste!
Pasta pomidorowa
Pasta z pomidorów z dodatkiem śmietankowego serka i oliwek doskonale komponuje się ze świeżą bagietką!
Pasta z sera feta z oliwkami
Ostre chili, oliwki nadziewane czosnkiem, ser feta i jogurt naturalny – z tych składników przygotujesz pastę idealną do kanapek.
Pasta z makreli z chrzanem, ogórkiem i szczypiorkiem
Pyszna przekąska na zimno, idealna nie tylko do pieczywa: wędzona makrela połączona z aromatycznym chrzanem i ogórkiem.
Pasta mocy z bakłażanem i orzechami
Rozkoszuj się królewskim smakiem wyśmienitej pasty z bakłażanem, która objawi Ci mistyczne krainy i świat zaginionych regaliów. Poczuj moc przygody, tajemnicy i ponadczasowej opowieści!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Wegańska ryba po grecku
- Błyskawiczne pierniczki
- Pierogi ruskie z mąki orkiszowej
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Kompot z suszu z cytryną
- Domek z piernika
- Śledzie po kaszubsku
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Pistacjowy sernik baskijski
- Pieczona ryba po grecku
- Wigilijny makowiec
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Przekąski sylwestrowe
- Pierogi pieczone z kapustą i grzybami
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (1)
329 dni temu
Pasta dobra, ale ale nie trzeba dawać soli.
odpowiedz