Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- blender
- praskę do czosnku
Sposób przygotowania:
KROK 1: BLENDUJMEY TWARÓG Z OLIWKAMI
W misce umieszczamy twaróg, oliwki i oliwę. Całość dokładnie blendujemy, aby powstała dość gładka pasta.
KROK 2: DOPRAWIAMY PASTĘ
Szczypiorek drobno kroimy, a czosnek obieramy i przeciskamy do pasty twarogowej przez praskę. Całość doprawiamy solą i pieprzem do smaku i dokładnie mieszamy.
Zobacz podobne
przepisy
Pasta czekoladowa à la Nutella
Domowa wersja znanej pasty orzechowo-czekoladowej to propozycja dla wszystkich miłośników słodyczy. Przygotuj ją z prażonych orzechów i zobacz, jakie to proste!
Pasta pomidorowa
Pasta z pomidorów z dodatkiem śmietankowego serka i oliwek doskonale komponuje się ze świeżą bagietką!
Pasta z sera feta z oliwkami
Ostre chili, oliwki nadziewane czosnkiem, ser feta i jogurt naturalny – z tych składników przygotujesz pastę idealną do kanapek.
Pasta z makreli z chrzanem, ogórkiem i szczypiorkiem
Pyszna przekąska na zimno, idealna nie tylko do pieczywa: wędzona makrela połączona z aromatycznym chrzanem i ogórkiem.
Pasta mocy z bakłażanem i orzechami
Rozkoszuj się królewskim smakiem wyśmienitej pasty z bakłażanem, która objawi Ci mistyczne krainy i świat zaginionych regaliów. Poczuj moc przygody, tajemnicy i ponadczasowej opowieści!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Pasta mocy z bakłażanem i orzechami
- Grzanki z tapenadą - pastą z oliwek
- Tourte z kurczakiem, porem i tymiankiem
- Sałatka z rzodkiewki ze smażonymi kawałkami sera camembert
- Jajka zapiekane w formie na muffiny
- Baba ghanoush
- Wytrawne ciasto z pomidorami
- Chlebek kukurydziany z syropem klonowym
- Chleb orkiszowo-amarantusowy z orzechami włoskimi
- Pasta jajeczna
- Chleb bezglutenowy z samych ziaren
- Chleb z pastą z serka koziego
- Pasta z bakłażana i marchewki
- Rwany chlebek ziołowy
- PASTA Z KALAFIORA
- Ekspresowe banoffee z mascarpone
- Bulion wołowy
- Pulpety z indyka w sosie kurkowym
- Gulasz ekstra z dzika w gęstym sosie z ziemniakami
- Wrapy z kurczakiem w sosie mango
- Sok pomarańczowo-marchewkowo-jabłkowy z kurkumą
- Shake kawowy z lodami czekoladowymi
- Chleb chmurka z TikToka
- Crostini z serkiem, ogórkiem i łososiem
- Sałatka z tuńczykiem i makaronem – przepis
- Szparagi z ziemniaczanym purée z trybulą
- Warkocz z ciasta francuskiego z szynką
- Kawowe babeczki z kubka
- Sos chrzanowy
- Sałatka z homara z arbuzem
- Grillowane wegekiełbaski z sosem miodowo-pomidorowym
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (1)
306 dni temu
Pasta dobra, ale ale nie trzeba dawać soli.
odpowiedz