Pasta kanapkowa z oliwkami
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotuj:

  • blender
  • praskę do czosnku

Sposób przygotowania:

KROK 1: BLENDUJMEY TWARÓG Z OLIWKAMI

W misce umieszczamy twaróg, oliwki i oliwę. Całość dokładnie blendujemy, aby powstała dość gładka pasta.

KROK 2: DOPRAWIAMY PASTĘ

Szczypiorek drobno kroimy, a czosnek obieramy i przeciskamy do pasty twarogowej przez praskę. Całość doprawiamy solą i pieprzem do smaku i dokładnie mieszamy.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (1)

Avatar
  • jane jane
    306 dni temu
    Pasta dobra, ale ale nie trzeba dawać soli.

    odpowiedz


Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!