Pasta z makreli z chrzanem, ogórkiem i szczypiorkiem

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotowanie

Makrelę obieramy i pozbawiamy ości. Szczypiorek siekamy. Korniszony drobno kroimy. Wszystkie składniki łączymy.
Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Wstawiamy do lodówki na 1/2 godziny.

Jak podawać

Podajemy z pełnoziarnistym chlebem.

 

 

Ryby i owoce morza z tym znakiem pochodzą ze zrównoważonych połowów z certyfikatem MSC. www.msc.org/pl

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy

Lidl

Pasztet z ryby z pieczarkami

Wyborny pasztet łączący w sobie wyrazisty smak pstrąga z delikatną pieczarkową nutą i mieszanką aromatycznych przypraw.

Pasztet z ryby z pieczarkami

poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:10 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Kotleciki z łososia

Sposób na oryginalny obiad z rybą w roli głównej: filet z łososia w formie pysznych małych kotlecików o delikatnym smaku.

Kotleciki z łososia sticker MSC

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Tatar z łososia

Oryginalny pomysł na wędzonego łososia – delikatny tatar podany z marynowanymi grzybkami, chrzanem i sosem sojowym.

Tatar z łososia

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:15 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański


zobacz więcej

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!