![Pasta z makreli z chrzanem, ogórkiem i szczypiorkiem Pasta z makreli z chrzanem, ogórkiem i szczypiorkiem](https://kuchnialidla.pl/img/PL/1250x700/1a343af47f3a-9e3a382ed7-KW_04_11848_S_79468_RGB_pasta_z_makreli_z_chrzanem_ogorkiem_szczypiorkiem_960x540.webp)
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Makrelę obieramy i pozbawiamy ości. Szczypiorek siekamy. Korniszony drobno kroimy. Wszystkie składniki łączymy.
Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Wstawiamy do lodówki na 1/2 godziny.
Jak podawać
Podajemy z pełnoziarnistym chlebem.
Ryby i owoce morza z tym znakiem pochodzą ze zrównoważonych połowów z certyfikatem MSC. www.msc.org/pl
Zobacz podobne
przepisy
Pasztet z ryby z pieczarkami
Wyborny pasztet łączący w sobie wyrazisty smak pstrąga z delikatną pieczarkową nutą i mieszanką aromatycznych przypraw.
![Pasztet z ryby z pieczarkami](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/63ff57433dbd-8b0b5d09d3-PASZTET_Z_RYBY_Z_PIECZARKAMI_960x540.webp)
Śledź marynowany w pieczonych burakach
Oryginalna sałatka rybna z pieczonymi burakami, ziemniakami, jabłkiem, cebulą i jajkiem polana aromatycznym sosem.
![Śledź marynowany w pieczonych burakach](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/f6b2db8c7ffb-86f5c34495-KW_50_Okrasa_DANIE_2.webp)
![sticker MSC](https://kuchnialidla.pl/img/PL/img/d3a2cf19319d-msc.webp)
Kotleciki z łososia
Sposób na oryginalny obiad z rybą w roli głównej: filet z łososia w formie pysznych małych kotlecików o delikatnym smaku.
![Kotleciki z łososia](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/b7d1785fa3b1-59f705ff26-KW_03_11848_S_79385_RGB_kotleciki_z_lososia_960x540.webp)
![sticker MSC](https://kuchnialidla.pl/img/PL/img/d3a2cf19319d-msc.webp)
Tatar z łososia
Oryginalny pomysł na wędzonego łososia – delikatny tatar podany z marynowanymi grzybkami, chrzanem i sosem sojowym.
![Tatar z łososia](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/4a5f24e79c10-19d6c40ca2-KW_04_11848_S_79527_RGB_tatar_z_lososia_960x540.webp)
Zobacz wszystkie
przepisy
- Chłodnik z pomidorów i papryki
- Sałatka z selera i jajek z ziołami
- Dżem wiśniowy z imbirem i rumem
- Kalafior w cieście piwnym
- Tosty z piwnymi pieczarkami
- Chlebowe „muffiny” wytrawne
- Konfitura z pieczonych jabłek z chrzanem
- Jajka po rosyjsku
- Truskawkowo-ogórkowy lassi
- Pasta rybna na kanapki
- Caponata – przepis
- Pieczona makrela w chlebku pita
- Pasta kokosowa na słodko
- Sernik na zimno z mango i nasionami chia
- Hummus z dodatkami
- Ośmiorniczki z grilla
- Uda kurczaka z sałatką z grillowanych warzyw z parowanymi ziemniaczkami
- Fasolka z masłem pieprzowym i stekami
- Smoothie z borówek, mango i awokado
- Bigos rybny
- Sos do ravioli
- Zupa jagodowa z pianką z białek
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Szaszłyki grzybowo-kurczakowe z ryżem
- Buddha bowl z kaszą bulgur, falafelem i ajwarem
- Kuleczki z koziego sera
- Cukiniowe pizze
- Kurczak pieczony z warzywami na jednej blasze
- Łosoś w warzywach na ostro
- Sorbet z mango, bananów i limonek
Komentarze (0)