
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Makrelę obieramy i pozbawiamy ości. Szczypiorek siekamy. Korniszony drobno kroimy. Wszystkie składniki łączymy.
Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Wstawiamy do lodówki na 1/2 godziny.
Jak podawać
Podajemy z pełnoziarnistym chlebem.
Ryby i owoce morza z tym znakiem pochodzą ze zrównoważonych połowów z certyfikatem MSC. www.msc.org/pl
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Ryba z piekarnika
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Pieczona ryba po grecku
- Świąteczne pierniczki
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Klasyczna sałatka grecka
- Krokiety z mięsem
- Mini burgery
- Sałatka gyros
- Ryba po japońsku
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Spaghetti carbonara
- Boczek pieczony
- Makowiec japoński
- Burek ze szpinakiem
- Kutia
- Zupa grzybowa z makaronem
- Nuggetsy z kurczaka
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)