Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Łososia, ogórka, cebulę i marynowane grzybki bardzo drobno siekamy, mieszamy. Doprawiamy oliwą, chrzanem, sosem sojowym i pieprzem.
Podajemy z posiekanym koperkiem.
Zobacz podobne
przepisy
Grillowany łosoś z purée z jabłek i kopru włoskiego
Grillowany łosoś, podawany z dodatkiem delikatnego jabłkowego purée i kopru włoskiego jako aromatycznego kontrastu.
Łosoś w maku z sosem szmaragdowym
Przepis dla fanów łososia i nieoczywistych smaków - delikatna ryba w makowej panierce, spowita szmaragdowym sosem.
Kotleciki z łososia
Sposób na oryginalny obiad z rybą w roli głównej: filet z łososia w formie pysznych małych kotlecików o delikatnym smaku.
Pasta z makreli z chrzanem, ogórkiem i szczypiorkiem
Pyszna przekąska na zimno, idealna nie tylko do pieczywa: wędzona makrela połączona z aromatycznym chrzanem i ogórkiem.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Miodownik z kremem z kaszy manny
- Ryba po japońsku
- Domek z piernika
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Pieczona ryba po grecku
- Pierogi pieczone z kapustą i grzybami
- Świąteczne pierniczki
- Ciasto na pierogi
- Pierniki
- Sernik krakowski
- Sernik piernikowy
- Kapusta z grochem
- Wigilijny makowiec
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (3)
2451 dni temu
Czy z surowym łososia też będzie dobre?
odpowiedz
2448 dni temu
Oczywiście :)
725 dni temu
Będzie dobre. Można też pomieszać surowego łososia z wędzonym. Zamiast grzybków można dodać kapary.