Tatar z łososia

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotowanie

Łososia, ogórka, cebulę i marynowane grzybki bardzo drobno siekamy, mieszamy. Doprawiamy oliwą, chrzanem, sosem sojowym i pieprzem.

Podajemy z posiekanym koperkiem.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (3)

Dodaj swój komentarz
Avatar
  • Gość Gość
    2703 dni temu
    Czy z surowym łososia też będzie dobre?

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    2700 dni temu
    Oczywiście :)
  • Kasia Kasia
    977 dni temu
    Będzie dobre. Można też pomieszać surowego łososia z wędzonym. Zamiast grzybków można dodać kapary.

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

Wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!