Nowojorskie bajgle z łososiem z równoległego uniwersum
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotuj:

  • piekarnik rozgrzany do temperatury 180°C
  • blachę do pieczenia
  • papier do pieczenia

Sposób przygotowania:

KROK 1: PODPIEKAMY BAJGLE

Bajgle przekrawamy na pół i podpiekamy je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia przez ok. 5 minut.

WSKAZÓWKA! Najlepiej w tym przepisie sprawdzą się bajgle z makiem.

KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY SEREK

Serek mieszamy z sokiem z cytryny i drobno posiekanym koperkiem.

KROK 3: SKŁADAMY BAJGLE

Każdą połówkę bajgla smarujemy serkiem i układamy na nim plastry łososia i pomidora. Podajemy od razu.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!