
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- piekarnik rozgrzany do temperatury 180°C
- blachę do pieczenia
- papier do pieczenia
Sposób przygotowania:
KROK 1: PODPIEKAMY BAJGLE
Bajgle przekrawamy na pół i podpiekamy je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia przez ok. 5 minut.
WSKAZÓWKA! Najlepiej w tym przepisie sprawdzą się bajgle z makiem.
KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY SEREK
Serek mieszamy z sokiem z cytryny i drobno posiekanym koperkiem.
KROK 3: SKŁADAMY BAJGLE
Każdą połówkę bajgla smarujemy serkiem i układamy na nim plastry łososia i pomidora. Podajemy od razu.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Sałatka colesław z czerwonej kapusty
- Bruschetta z pomidorami
- Zupa gyros
- Jak przygotować sos holenderski?
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Zupa neapolitańska z serkiem topionym i makaronem
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Corn dog
- Spaghetti carbonara
- Butter chicken
- Ziemniaki z grilla
- Tortilla z kurczakiem i guacamole
- Klasyczna sałatka grecka
- Camembert z grilla
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)