
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- piekarnik rozgrzany do temperatury 180°C
- blachę do pieczenia
- papier do pieczenia
Sposób przygotowania:
KROK 1: PODPIEKAMY BAJGLE
Bajgle przekrawamy na pół i podpiekamy je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia przez ok. 5 minut.
WSKAZÓWKA! Najlepiej w tym przepisie sprawdzą się bajgle z makiem.
KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY SEREK
Serek mieszamy z sokiem z cytryny i drobno posiekanym koperkiem.
KROK 3: SKŁADAMY BAJGLE
Każdą połówkę bajgla smarujemy serkiem i układamy na nim plastry łososia i pomidora. Podajemy od razu.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Makówki śląskie
- Łazanki
- Śledź w oleju
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Piernik świąteczny
- Ryba z piekarnika
- Nuggetsy z kurczaka
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Spaghetti carbonara
- Jajka na miękko
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Ciasto na pierogi
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)