Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- piekarnik rozgrzany do temperatury 180°C
- blachę do pieczenia
- papier do pieczenia
Sposób przygotowania:
KROK 1: PODPIEKAMY BAJGLE
Bajgle przekrawamy na pół i podpiekamy je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia przez ok. 5 minut.
WSKAZÓWKA! Najlepiej w tym przepisie sprawdzą się bajgle z makiem.
KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY SEREK
Serek mieszamy z sokiem z cytryny i drobno posiekanym koperkiem.
KROK 3: SKŁADAMY BAJGLE
Każdą połówkę bajgla smarujemy serkiem i układamy na nim plastry łososia i pomidora. Podajemy od razu.
Zobacz podobne
przepisy
Bajgle z sałatką z kurczaka
Bajgle wcale nie muszą być nudne! Wypróbuj nasz przepis i zobacz, jak smakują bajgle z sałatką z kurczaka!
Bezglutenowy bajgiel z twarożkiem
Bajgle fit bez grama mąki, a do tego pyszny twarożek z warzywami. Poznaj przepis Kingi Paruzel na lekkie śniadanie!
Czekoladowe bajgle z kremem śmietankowym
Słodkie oblicze kuchni inspirowanej Ameryką w najlepszym wydaniu! Przygotuj domowe, czekoladowe bajgle z kremem na bazie serka, korzystając ze sprawdzonego przepisu Pawła.
Bajgle z różowym serkiem, łososiem i awokado
Każdy dzień rozpoczęty takim śniadaniem musi być udany! Przygotuj (dla siebie lub bliskiej osoby) śniadaniowe bajgle z różowym serkiem i dodatkami. Będzie pożywnie i pysznie!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Proste tortille z serem i pieczarkami
- Polędwiczka wieprzowa w sosie pomarańczowo-przyprawowym z ziemniakami duchesse i zapiekanką z brokułów i kalafiora
- Kaszotto ze szparagami
- Zapiekana kanapka z boczkiem
- Sałatka z bakłażanem, fetą i granatem
- Panini na dwa sposoby – przepis
- Spaghetti z kurczakiem i serem Grana Padano
- Lubelski napój żniwny z rabarbaru
- Zapiekanka z bakłażanem, serami i miętą
- Kanapki z grillowanym kurczakiem i warzywami
- Ciasto na pizzę
- Nerkowce w kruchym karmelu (cashew brittle)
- Miniomlety pomidorowe
- GRILLOWANA KANAPKA Z CUKINIĄ
- KANAPKA SELEROWA Z PESTO Z RUKOLI
- Pizza bez drożdży
- Jak zrobić klasyczne pesto z bazylii?
- Kanapka rybaka
- Sos teriyaki
- Bulion rybny
- Quiche z nadzieniem szpinakowo-porowym z pomidorami
- Karp smażony z sałatką ziemniaczaną
- TRADYCYJNY MAJONEZ
- Ravioli z grzybami – przepis na włoski przysmak
- Kopytka z dyni
- Ryba po japońsku
- Gofry szpinakowe z jajkiem sadzonym i wędzonym łososiem
- Koreczki z kiełkami
- Fasolka z żurawinowo-ziołowym masłem
- Jajecznica z chorizo
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)