Ośmiorniczki z grilla

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Komentarze (7)

Dodaj swój komentarz
Avatar
  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    3969 dni temu
    Andrea mimo wszystko zachęcamy do wypróbowania! Nowe smaki potrafią być naprawdę zaskakująco pyszne! :)

    Odpowiedz

  • Andrea Andrea
    3969 dni temu
    Jak takie coś można zjeść .... Nawet bym takiego czegoś nie ruszyła ....

    Odpowiedz

  • Gość Gość
    4243 dni temu
    zalety obróbki mrożonych produktów-zawsze będą gumowate...

    Odpowiedz

  • Gość Gość
    4243 dni temu
    gestapo co miałeś z polskiego?

    Odpowiedz

  • gestapo gestapo
    4470 dni temu
    Zrobilem osmorniczki wedlug przepisu w necie(nie pamietam gdzie go znalazlem),osmiorniczki zaparzylem(1-2min we wrzontku).Potem zrobilem marynate olej ,czosnek,pieprz ,sol,tabasco(nastepnym razem chce dodac sok z cytryny).Grylowalem na tacy dosyc dlugo,wyszla lekko twardawa ale calej rodzinie smakowalo;)

    Odpowiedz

  • saitam saitam
    4471 dni temu
    proponuje najpierw gotować ośmiorniczki do miękkości (ok 15 minut ) i wtedy na grilla

    Odpowiedz

  • Majka Majka
    4492 dni temu
    A ile grillować te ośmiorniczki? Autor przepisu nie pomyślał, że w Polsce nie ma zbyt dużej tradycji do robienia ośmiorniczek i nie wszyscy wiedzą jak długo trzeba je robić. Najpierw były surowe, a później gumowate. Nie dało się tego jeść.

    Odpowiedz


Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

Wróć do gotowania
kuchnialidla.pl