Kuchnia polska - Przekąski na imprezę - przepisy i pomysły (str. 3):
- [SELECT]
- trafność
- od najnowszych
- najwyżej oceniane
Chipsy z jabłek
Chipsy z jabłek to idealna przekąska na imprezę lub podczas oglądania filmu. Spróbuj koniecznie!

Jaja faszerowane na dwa sposoby i sos wielkanocny
Faszerowane jaja to pyszna przekąska w wykonaniu Doroty. Z sosem wielkanocnym smakują znakomicie!

Pasztet z fasoli z grzybami
Szukasz pomysłu na pyszny wegetariański pasztet? Karol przygotował go z fasolą i grzybami.

Paszteciki z grzybami i soczewicą
Pyszne paszteciki z grzybami i soczewicą to idealny pomysł na spotkanie z rodziną lub przyjaciółmi. Koniecznie wypróbuj!

Pasztet z królika z suszonymi pomidorami i wątróbką
Królik, suszone pomidory i wątróbka. Obok takiej kompozycji nie można przejść obojętnie, dlatego koniecznie wypróbuj przepis Karola!

Tatar wołowy w omlecie sojowym
Tatar z jajkiem? Oczywiście! Ale w zupełnie nowy sposób! Spróbuj połączenia siekanego, tatara wołowego z omletem sojowym.

Carpaccio z buraków z salsą z rukoli i serem kozim
Carpaccio z buraków to pyszna propozycja Karola Okrasy. Dodając do niego salsę z rukoli i kozi ser otrzymasz smakowitą przekąskę.

Burgery z karpia z konfiturą z czerwonej cebuli
Tradycja spotyka się z nowoczesnością, a kuchnia polska z amerykańską! I tak powstaje burger z karpia według Okrasy!

Bułki maślane
To doskonały dodatek do śniadania na słodko. Smakują tak samo wyśmienicie z dodatkami, jak i bez.

Tatar z marynowanego łososia z sosem z mango i sałatką z buraka
Wypróbuj niezwykły przepis Okrasy na tatar z łososia z sałatką z upieczonego buraka i sosem mango.


Śledź marynowany po mazursku
Karol Okrasa sięga do korzeni kuchni polskiej. Sprawdź, jak przygotować doskonałe śledzie w staropolskim stylu.

Faworki z karpia
Ryba nie jest nudna! Wystarczy sięgnąć po ciekawy i sprawdzony przepis Doroty Wellman na intrygujące faworki rybne.
