![Tatar wołowy w omlecie sojowym Tatar wołowy w omlecie sojowym](https://kuchnialidla.pl/img/PL/1250x700/16535483ac34-034fc1bc239c-MIESO_tatar_wolowy_w_omlecie_1250x700.webp)
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Krok 1: Smażymy omlet
Jaja roztrzepujemy, doprawiamy sosem sojowym oraz pieprzem. Na patelni smażymy bardzo cienkie omlety (grubości naleśnika).
Krok 2: Siekamy mięso
Do drobno posiekanego mięsa dodajemy olej i dokładnie mieszamy. Następnie mięso łączymy z pokrojonymi ogórkami (kiszonym i marynowanym), posiekanymi cebulami i podgrzybkami, dokładnie mieszamy. Na koniec doprawiamy pieprzem. Tatar zawijamy w omlety, kroimy na małe kawałki. Podajemy z musztardą.
Zobacz podobne
przepisy
Steki z polędwicy wołowej z ziołowym masłem
Amerykanie kochają steki. Zrozumiesz dlaczego, przygotowując polędwicę wołową zgodnie z naszym przepisem.
![Steki z polędwicy wołowej z ziołowym masłem](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/7297f6460a15-555674f53f-KW_50_deluxe_PL_13767_S4282_steki_z_poledwicy_wolowej_960x540.webp)
Bruk z polędwicy wołowej podany na purée z marchwi
Lubisz wołowinę? Podejdź do niej z wielką atencją, a ona odwdzięczy się wspaniałym smakiem.
![Bruk z polędwicy wołowej podany na purée z marchwi](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/77a36ad05cc5-daef273490-Pascal_Beauty_KW_14_12_03_14_S_41674_RGB.webp)
Sałatka z rostbefem i z pesto bazyliowym
Naprawdę pikantne danie dla miłośników doskonale przygotowanej i ostro doprawionej wołowiny.
![Sałatka z rostbefem i z pesto bazyliowym](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/07d5cea26152-1a3998f930-Karol_KW_14_PL_14164_S_16812_RGB.webp)
Polędwica wołowa z zielonym pieprzem i sosem waniliowym
Długo pieczona polędwica z dodatkiem sosu pachnącego wanilią i makaronem z brokułami to danie w sam raz na uroczystą kolację.
![Polędwica wołowa z zielonym pieprzem i sosem waniliowym](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/ef240623e9f2-ed331765c19b-Rinderfilet-Pfeffer-Vanille.webp)
Zobacz wszystkie
przepisy
- Karp pieczony z grzybami
- Tatar z łososia
- Golonka na sposób azjatycki
- Fasolka szparagowa z kurkami i orzechami włoskimi
- Tatar z marynowanego łososia z sosem z mango i sałatką z buraka
- Polędwica wieprzowa z ananasem z woka
- Kluski śląskie z jarmużem i wędzonym pstrągiem
- Kiszonka orientalna
- Pasztet z ciecierzycy
- Tatar wołowy
- Makaron w sosie sojowym
- Ragoût z jajek z warzywami
- Wegański awokado burger
- Kanapki śniadaniowe
- Zapiekane młode ziemniaki z jajkiem i mizerią
- Kawa z borówką, rozmarynem i białą czekoladą
- PASTA Z KALAFIORA
- Smażona okra z cebulą i suszonymi morelami
- Domowy zakwas na żurek
- Cytrynowy sernik w słoiku
- Tatar wołowy w omlecie sojowym
- Naleśniki z farszem
- Stek z udźca jelenia z rozmarynem
- Nalewka z głogu
- Talerz przekąsek w stylu adriatyckim
- Sałatka z kiełkami fasoli
- Pesto z papryki
- Pilaw z kaszy bulgur z dorszem
- Ciasto na pizzę z suchych drożdży
- Roladki z gładzicy z nadzieniem krabowym
Komentarze (0)