Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Krok 1: Smażymy omlet
Jaja roztrzepujemy, doprawiamy sosem sojowym oraz pieprzem. Na patelni smażymy bardzo cienkie omlety (grubości naleśnika).
Krok 2: Siekamy mięso
Do drobno posiekanego mięsa dodajemy olej i dokładnie mieszamy. Następnie mięso łączymy z pokrojonymi ogórkami (kiszonym i marynowanym), posiekanymi cebulami i podgrzybkami, dokładnie mieszamy. Na koniec doprawiamy pieprzem. Tatar zawijamy w omlety, kroimy na małe kawałki. Podajemy z musztardą.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Klasyczna sałatka grecka
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Piernik świąteczny
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Kutia
- Ciasto na pierogi
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Mini burgery
- Ciasto marchewkowe
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Przekąski sylwestrowe
- Ryba po japońsku
- Spaghetti carbonara
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Łazanki
- Pierniki
- Pistacjowy sernik baskijski
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl

Komentarze (0)