Tatar wołowy w omlecie sojowym

Karol Okrasa


Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Krok 1: Smażymy omlet

Jaja roztrzepujemy, doprawiamy sosem sojowym oraz pieprzem. Na patelni smażymy bardzo cienkie omlety (grubości naleśnika).

Krok 2: Siekamy mięso

Do drobno posiekanego mięsa dodajemy olej i dokładnie mieszamy. Następnie mięso łączymy z pokrojonymi ogórkami (kiszonym i marynowanym), posiekanymi cebulami i podgrzybkami, dokładnie mieszamy. Na koniec doprawiamy pieprzem. Tatar zawijamy w omlety, kroimy na małe kawałki. Podajemy z musztardą.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy

Lidl

Steki z polędwicy wołowej z ziołowym masłem

Amerykanie kochają steki. Zrozumiesz dlaczego, przygotowując polędwicę wołową zgodnie z naszym przepisem.

Steki z polędwicy wołowej z ziołowym masłem

poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Bruk z polędwicy wołowej podany na purée z marchwi

Lubisz wołowinę? Podejdź do niej z wielką atencją, a ona odwdzięczy się wspaniałym smakiem.

Bruk z polędwicy wołowej podany na purée z marchwi

poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:10 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Karol Okrasa

Sałatka z rostbefem i z pesto bazyliowym

Naprawdę pikantne danie dla miłośników doskonale przygotowanej i ostro doprawionej wołowiny.

Sałatka z rostbefem i z pesto bazyliowym
Przepis zawiera materiał wideo

poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański


zobacz więcej

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!