ROZGRZEWAJĄCY KOMPOT RABARBAROWO-TRUSKAWKOWY

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

KROK 1:  ZAGOTOWUJEMY SKŁADNIKI

Wodę zagotowujemy z miodem. Dodajemy pokrojony rabarbar, imbir, goździki i kardamon do smaku. Kiedy wszystkie składniki zagotują się, zdejmujemy garnek z ognia.

KROK 2: DODAJEMY TRUSKAWKI

Dodajemy umyte i pokrojone w ćwiartki truskawki.

KROK 3: PODAJEMY KOMPOT

Kompot podajemy na gorąco z dodatkiem 20 ml wiśniówki do każdej porcji.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy

Karol Okrasa

Kompot z suszu z cytryną

Tradycyjny napój pełen korzennego aromatu i orzeźwiającego smaku cytrusów. Doskonały na święta i na co dzień.

Kompot z suszu z cytryną sticker MCC

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 1 ten przepis jest wegetariański

Paweł Małecki

Kompot z suszonych owoców

Wypróbuj sprawdzony przepis na świąteczny kompot z suszonych owoców i aromatycznych przypraw!

Kompot z suszonych owoców

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański

Kinga Paruzel

Kompot agrestowy

Pyszny na zimno i na ciepło! Spróbuj kompotu agrestowego według przepisu Kingi Paruzel!

Kompot agrestowy
Przepis zawiera materiał wideo

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański


zobacz więcej

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!