Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
KROK 1: ZAGOTOWUJEMY SKŁADNIKI
Wodę zagotowujemy z miodem. Dodajemy pokrojony rabarbar, imbir, goździki i kardamon do smaku. Kiedy wszystkie składniki zagotują się, zdejmujemy garnek z ognia.
KROK 2: DODAJEMY TRUSKAWKI
Dodajemy umyte i pokrojone w ćwiartki truskawki.
KROK 3: PODAJEMY KOMPOT
Kompot podajemy na gorąco z dodatkiem 20 ml wiśniówki do każdej porcji.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Sernik pistacjowy
- Golonka pieczona po bawarsku
- Przekąski sylwestrowe
- Ciasto na pierogi
- Ciasto marchewkowe
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Klasyczna sałatka grecka
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Nuggetsy z kurczaka
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Ryba z piekarnika
- Śledzie po kaszubsku
- Łazanki
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Kutia
- Ryba po japońsku
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)