Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
KROK 1: ZAGOTOWUJEMY SKŁADNIKI
Wodę zagotowujemy z miodem. Dodajemy pokrojony rabarbar, imbir, goździki i kardamon do smaku. Kiedy wszystkie składniki zagotują się, zdejmujemy garnek z ognia.
KROK 2: DODAJEMY TRUSKAWKI
Dodajemy umyte i pokrojone w ćwiartki truskawki.
KROK 3: PODAJEMY KOMPOT
Kompot podajemy na gorąco z dodatkiem 20 ml wiśniówki do każdej porcji.
Zobacz podobne
przepisy
Kompot z suszu z cytryną
Tradycyjny napój pełen korzennego aromatu i orzeźwiającego smaku cytrusów. Doskonały na święta i na co dzień.
Kompot z suszonych owoców
Wypróbuj sprawdzony przepis na świąteczny kompot z suszonych owoców i aromatycznych przypraw!
Kompot agrestowy
Pyszny na zimno i na ciepło! Spróbuj kompotu agrestowego według przepisu Kingi Paruzel!
Kompot truskawkowy
Ciesz się najlepszym, domowym napojem o smaku lata, na którego przygotowanie musisz poświęcić jedynie 10 minut. Niech MC Smart zrobi kompot truskawkowy za Ciebie!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Ciasto na pierogi
- Świąteczne pierniczki
- Pieczona ryba po grecku
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Śledzie po kaszubsku
- Domek z piernika
- Pierogi pieczone z kapustą i grzybami
- Ryba po japońsku
- Golonka pieczona po bawarsku
- Przekąski sylwestrowe
- Sernik piernikowy
- Błyskawiczne pierniczki
- Kompot z suszu z cytryną
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)