Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
KROK 1: ZAGOTOWUJEMY SKŁADNIKI
Wodę zagotowujemy z miodem. Dodajemy pokrojony rabarbar, imbir, goździki i kardamon do smaku. Kiedy wszystkie składniki zagotują się, zdejmujemy garnek z ognia.
KROK 2: DODAJEMY TRUSKAWKI
Dodajemy umyte i pokrojone w ćwiartki truskawki.
KROK 3: PODAJEMY KOMPOT
Kompot podajemy na gorąco z dodatkiem 20 ml wiśniówki do każdej porcji.
Zobacz podobne
przepisy
Kompot z suszu z cytryną
Tradycyjny napój pełen korzennego aromatu i orzeźwiającego smaku cytrusów. Doskonały na święta i na co dzień.
Kompot z suszonych owoców
Wypróbuj sprawdzony przepis na świąteczny kompot z suszonych owoców i aromatycznych przypraw!
Kompot agrestowy
Pyszny na zimno i na ciepło! Spróbuj kompotu agrestowego według przepisu Kingi Paruzel!
Kompot truskawkowy
Ciesz się najlepszym, domowym napojem o smaku lata, na którego przygotowanie musisz poświęcić jedynie 10 minut. Niech MC Smart zrobi kompot truskawkowy za Ciebie!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Syrop piernikowy
- Hiszpańskie ciasteczka migdałowe
- Sernik czekoladowy
- Pudding ryżowy z kardamonem i sałatką z mango
- Indyczka glazurowana miodem i piwem
- Kompot z suszonych owoców
- Curry z jagnięciny z fasolką
- Gulasz niemiecki
- Pasztet z ciecierzycy
- Kotleciki z batatów i kaszy
- Drożdżowe racuchy z rabarbarem
- Kolorowy chłopski garnek z cytrynową śmietaną
- ORZEŹWIAJĄCY KOMPOT Z RABARBARU
- NALEWKA ŚLIWKOWA
- PASTA Z KALAFIORA
- Deser lodowy z owocami
- PONCZ – MOCKTAIL BEZALKOHOLOWY
- Gęś faszerowana jabłkami z goździkami i cynamonem
- Jabłkowy chutney z kolendrą
- Pistacjowy sernik baskijski
- Fit naleśniki. Alternatywa dla klasyki
- Ciasto na pizzę z suchych drożdży
- Risotto z warzywami
- Drożdżowe zajączki wielkanocne
- Uszka z grzybami
- Gnocchi z kurczakiem
- Musli z jabłkiem i pieczoną dynią
- Musaka z fasolą
- Flaki po włosku
- Makaron z kiełbasą i fasolą (one-pot)
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)