
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
KROK 1: ZAGOTOWUJEMY SKŁADNIKI
Wodę zagotowujemy z miodem. Dodajemy pokrojony rabarbar, imbir, goździki i kardamon do smaku. Kiedy wszystkie składniki zagotują się, zdejmujemy garnek z ognia.
KROK 2: DODAJEMY TRUSKAWKI
Dodajemy umyte i pokrojone w ćwiartki truskawki.
KROK 3: PODAJEMY KOMPOT
Kompot podajemy na gorąco z dodatkiem 20 ml wiśniówki do każdej porcji.
Zobacz podobne przepisy
Zobacz przepisy na lato
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Tortilla z kurczakiem i guacamole
- Zupa z cukinii - krem z grzankami
- Camembert z grilla
- Pierogi ze szpinakiem i serem
- Burek ze szpinakiem
- Pulpety z indyka w sosie pomidorowym
- Stek z grilla wołowy
- Makaron z kurczakiem w sosie pomidorowym
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Ciasto marchewkowe
- Makaron z pesto i kurczakiem – przepis
- Makaron z krewetkami w maślanym sosie
- Pstrąg łososiowy ze szpinakiem i czosnkiem
- Pielmieni – przepis na wschodnie pierożki
- Chłodnik z botwiny
- Pistacjowy sernik baskijski
- Cynamonki z ciasta francuskiego – przepis
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Zupa neapolitańska z serkiem topionym i makaronem
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)