ROZGRZEWAJĄCY KOMPOT RABARBAROWO-TRUSKAWKOWY
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

KROK 1:  ZAGOTOWUJEMY SKŁADNIKI

Wodę zagotowujemy z miodem. Dodajemy pokrojony rabarbar, imbir, goździki i kardamon do smaku. Kiedy wszystkie składniki zagotują się, zdejmujemy garnek z ognia.

KROK 2: DODAJEMY TRUSKAWKI

Dodajemy umyte i pokrojone w ćwiartki truskawki.

KROK 3: PODAJEMY KOMPOT

Kompot podajemy na gorąco z dodatkiem 20 ml wiśniówki do każdej porcji.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!