
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
KROK 1: Przygotowujemy składniki
Agrest myjemy i przekładamy do dużego garnka. Dodajemy kilkanaście listków mięty. Całość zalewamy zimną wodą. Dosładzamy ksylitolem.
KROK 2: Gotujemy kompot
Zagotowujemy, zmniejszamy ogień i gotujemy 40 minut. Kompot studzimy.
KROK 3: Podajemy kompot agrestowy
Kompot można podawać na ciepło i na zimno.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Tortilla z kurczakiem i guacamole
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Zupa krem z cukinii z grzankami
- Koszyczki z ciasta filo z kremem i owocami
- Pistacjowy sernik baskijski
- Camembert z grilla
- Chlebek bananowy
- Makaron z krewetkami w maślanym sosie
- Pierogi ze szpinakiem i serem
- Burek ze szpinakiem
- Czekoladowe ciasto z mascarpone – szybki przepis
- Pulpety z indyka w sosie pomidorowym
- Kotlety siekane z kurczaka
- Rwany chlebek ziołowy
- Stek z grilla wołowy
- Makaron z kurczakiem w sosie pomidorowym
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Corn dog
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)