 
                
                     
                
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
KROK 1: Przygotowujemy składniki
Agrest myjemy i przekładamy do dużego garnka. Dodajemy kilkanaście listków mięty. Całość zalewamy zimną wodą. Dosładzamy ksylitolem.
KROK 2: Gotujemy kompot
Zagotowujemy, zmniejszamy ogień i gotujemy 40 minut. Kompot studzimy.
KROK 3: Podajemy kompot agrestowy
Kompot można podawać na ciepło i na zimno.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Spaghetti carbonara
- Ciasto marchewkowe
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Ryba z piekarnika
- Ryba po japońsku
- Ciasto na pierogi
- Przekąski sylwestrowe
- Pierniki
- Nuggetsy z kurczaka
- Zupa grzybowa z makaronem
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Pieczona ryba po grecku
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Sałatka gyros
- Śledzie po kaszubsku
- Piernik świąteczny
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
	
 
  
				
				 
				
				 
				
				 
				
				 
    
Komentarze (0)