Kompot agrestowy

Kinga Paruzel


Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

KROK 1: Przygotowujemy składniki

Agrest myjemy i przekładamy do dużego garnka. Dodajemy kilkanaście listków mięty. Całość zalewamy zimną wodą. Dosładzamy ksylitolem.

KROK 2: Gotujemy kompot

Zagotowujemy, zmniejszamy ogień i gotujemy 40 minut. Kompot studzimy.

KROK 3: Podajemy kompot agrestowy

Kompot można podawać na ciepło i na zimno.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy

Paweł Małecki

Kompot jabłkowy

Jabłka, pigwa i odrobina słodyczy – to składniki na łatwy i pyszny kompot z jabłek!

Kompot jabłkowy

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 8 ten przepis jest wegetariański

Paweł Małecki

Kompot z rabarbaru na dwa sposoby

Orzeźwiający czy rozgrzewający? Sprawdź, która wersja kompotu bardziej Ci zasmakuje!

Kompot z rabarbaru na dwa sposoby

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 2:00 ten przepis jest wegetariański

Lidl

Ziołowa lemoniada

Doskonałe połączenie cytryn i ziół zagwarantuje Ci pyszne orzeźwienie w najbardziej upalny dzień!

Ziołowa lemoniada

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 8 ten przepis jest wegetariański

Lidl

Lemoniada z rabarbaru i truskawek

Doskonały przepis na orzeźwienie! Lemoniadę z rabarbaru i truskawek pokochają zarówno dorośli, jak i dzieci!

Lemoniada z rabarbaru i truskawek

poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański


zobacz więcej

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!