zobacz film

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
KROK 1: Przygotowujemy składniki
Agrest myjemy i przekładamy do dużego garnka. Dodajemy kilkanaście listków mięty. Całość zalewamy zimną wodą. Dosładzamy ksylitolem.
KROK 2: Gotujemy kompot
Zagotowujemy, zmniejszamy ogień i gotujemy 40 minut. Kompot studzimy.
KROK 3: Podajemy kompot agrestowy
Kompot można podawać na ciepło i na zimno.
Zobacz podobne
przepisy
Paweł Małecki
Kompot jabłkowy
Jabłka, pigwa i odrobina słodyczy – to składniki na łatwy i pyszny kompot z jabłek!

Paweł Małecki
Kompot z rabarbaru na dwa sposoby
Orzeźwiający czy rozgrzewający? Sprawdź, która wersja kompotu bardziej Ci zasmakuje!

Lidl
Ziołowa lemoniada
Doskonałe połączenie cytryn i ziół zagwarantuje Ci pyszne orzeźwienie w najbardziej upalny dzień!

Lidl
Lemoniada z rabarbaru i truskawek
Doskonały przepis na orzeźwienie! Lemoniadę z rabarbaru i truskawek pokochają zarówno dorośli, jak i dzieci!

Komentarze (0)