
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- lunchbox
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SAŁATKĘ
Tuńczyka odsączamy i przekładamy do miski. Dodajemy kukurydzę, posiekany koperek i majonez. Doprawiamy solą i pieprzem.
KROK 2: PRZEKŁADAMY DO LUNCHBOXA
W lunchboxie układamy sałatkę z tuńczyka, chleb, przekrojone na pół pomidorki koktajlowe i borówki.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Ravioli z grzybami – przepis na włoski przysmak
- Jajka na miękko
- Lemoniada arbuzowa
- Owsianka na mleku
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Zupa neapolitańska z serkiem topionym i makaronem
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Spaghetti carbonara
- Corn dog
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Butter chicken
- Ziemniaki z grilla
- Tortilla z kurczakiem i guacamole
- Klasyczna sałatka grecka
- Camembert z grilla
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)