Sałatka z tuńczykiem – pomysł na lunchbox

Darek Gutkowski


Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

PRZYGOTUJ:

  • lunchbox

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SAŁATKĘ

Tuńczyka odsączamy i przekładamy do miski. Dodajemy kukurydzę, posiekany koperek i majonez. Doprawiamy solą i pieprzem.

KROK 2: PRZEKŁADAMY DO LUNCHBOXA

W lunchboxie układamy sałatkę z tuńczyka, chleb, przekrojone na pół pomidorki koktajlowe i borówki.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!