
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- lunchbox
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SAŁATKĘ
Tuńczyka odsączamy i przekładamy do miski. Dodajemy kukurydzę, posiekany koperek i majonez. Doprawiamy solą i pieprzem.
KROK 2: PRZEKŁADAMY DO LUNCHBOXA
W lunchboxie układamy sałatkę z tuńczyka, chleb, przekrojone na pół pomidorki koktajlowe i borówki.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Pierniki
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Mini burgery
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Golonka pieczona po bawarsku
- Śledzie po kaszubsku
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Ryba z piekarnika
- Piernik świąteczny
- Domek z piernika
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Pistacjowy sernik baskijski
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Zupa grzybowa z makaronem
- Uszka z grzybami
- Sałatka gyros
- Nuggetsy z kurczaka
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)