
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- shaker lub blender
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: KROIMY MANGO
Mango myjemy, osuszamy i obieramy ze skórki. Miąższ owocu odkrawamy wzdłuż pestki.
KROK 2: MIKSUJEMY SMOOTHIE
Pokrojone mango łączymy w naczyniu shakera lub blendera z cząstkami obranej pomarańczy, sokiem wyciśniętym z limonki, jogurtem i kurkumą pokrojoną na mniejsze kawałki.
Całość miksujemy na gładkie, jednolite smoothie.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Lemoniada arbuzowa
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Pistacjowy sernik baskijski
- Klasyczna sałatka grecka
- Sos śmietanowy – trafiony wybór do przeróżnych dań
- Pasta pistacjowa z białą czekoladą
- Jajecznica z kurkami
- Szaszłyki kofta z mięsa mielonego z chlebkiem pita i ajwarem
- Sos tzatziki
- Ekspresowe banoffee z mascarpone
- Sałatka cezar z sosem na bazie żółtek jaj
- Kotlety jajeczne
- Sałatka z burratą i grillowanymi brzoskwiniami
- Krem ziemniaczany
- Makaron z zielonym pesto i dodatkami
- Jajecznica na 3 sposoby
- Guacamole
- Ciasto drożdżowe - przepis podstawowy
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)