
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- blachę do pieczenia
- papier do pieczenia
- piekarnik rozgrzany do temperatury 180°C
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: NACINAMY BOCHENEK CHLEBA
Bochenek chleba nacinamy wzdłuż i wszerz, tworząc kratkę (nie przekrawamy bochenka do końca!).
KROK 2: WKŁADAMY DODATKI
Plastry żółtego sera składamy na pół i wkładamy w powstałe nacięcia. Kuleczki mozzarelli przekrawamy na pół, suszone pomidory kroimy na mniejsze kawałki, obydwa składniki umieszczamy w ten sam sposób w chlebie. Całość posypujemy suszonymi ziołami.
KROK 3: PIECZEMY CHLEB
Przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C przez 10-15 minut.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Golonka pieczona po bawarsku
- Sernik pistacjowy
- Guacamole
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Uszka z grzybami
- Sałatka gyros
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Domek z piernika
- Śledzie po kaszubsku
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Ciasto marchewkowe
- Ryba z piekarnika
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Makowiec japoński
- Pierniki
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)