
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- termorobota MC Smart
Sposób przygotowania:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SKŁADNIKI
Makrelę starannie obieramy ze skóry i w razie potrzeby pozbawiamy ości. Następnie odmierzamy twaróg, orzechy nerkowca, jogurt naturalny, sok z cytryny i sól.
KROK 2: MIKSUJEMY SKŁADNIKI
Wszystkie składniki blendujemy, używając programu „miksowanie na piure” / czas: 1 minuta / prędkość: 7, aż powstanie gładka pasta.
WSKAZÓWKA! Natkę pietruszki możemy wymienić na kolendrę lub koperek.
KROK 3: SERWUJEMY PASTĘ
Gotową awanturkę przekładamy do miseczki i podajemy z ulubionym pieczywem oraz ogórkami kiszonymi.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Ryba po japońsku
- Uszka z grzybami
- Łazanki
- Przekąski sylwestrowe
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Makowiec japoński
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Spaghetti carbonara
- Pieczona ryba po grecku
- Guacamole
- Nuggetsy z kurczaka
- Domek z piernika
- Świąteczne pierniczki
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Mini burgery
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Pistacjowy sernik baskijski
- Śledź w oleju
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)