Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- słoik
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: SIEKAMY BAZYLIĘ I ORZECHY
Siekamy listki bazylii i orzechy, a następnie wkładamy je do pustego słoiczka.
KROK 2: DODAJEMY POZOSTAŁE SKŁADNIKI
Dodajemy ocet balsamiczny i oliwę z oliwek. Zamykamy słoik i potrząsamy aż do wymieszania składników. Możemy doprawić solą i pieprzem.
Zobacz podobne
przepisy
Sosy na bazie wina
Wino to znakomity składnik sosów, który nadaje im wyjątkowego aromatu. Sprawdź, na czym polega sztuka przygotowania pysznego sosu na bazie wina.
Sos ze świeżych ziół i oliwy z oliwek
Do pieczonych warzyw, do sałatek, do pizzy! Ten sos ze świeżych ziół sprawi, że każde danie będzie wyjątkowe. Przygotuj go i sprawdź, ile ma w sobie smaku i aromatu.
Dressing musztardowo-miodowy
Dressing musztardowo-miodowy to idealny dodatek do sałatek, grillowanego kurczaka, a także kanapek. Spróbuj!
Klasyczny francuski winegret
Jak przygotować klasyczny sos winegret? Zerknij na przepis DJ i zobacz, jakie to proste! Dzięki niemu Twoje sałatki nabiorą wyjątkowego smaku.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Świąteczne pierniczki
- Wigilijny makowiec
- Pierniki
- Kapusta z grochem
- Ciasto na pierogi
- Pistacjowy sernik baskijski
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Ryba po japońsku
- Pierogi pieczone z kapustą i grzybami
- Zupa grzybowa z makaronem
- Kompot z suszu z cytryną
- Kapusta z grzybami i selerem miodowym
- Pieczona ryba po grecku
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)