![Bazyliowy dressing z orzechami włoskimi Bazyliowy dressing z orzechami włoskimi](https://kuchnialidla.pl/img/PL/1250x700/78051c8a967b-398cbdd1f774-bazyliowy-dressing-z-orzechami-wloskimi-kuchnialidla-1250x700.webp)
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- słoik
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: SIEKAMY BAZYLIĘ I ORZECHY
Siekamy listki bazylii i orzechy, a następnie wkładamy je do pustego słoiczka.
KROK 2: DODAJEMY POZOSTAŁE SKŁADNIKI
Dodajemy ocet balsamiczny i oliwę z oliwek. Zamykamy słoik i potrząsamy aż do wymieszania składników. Możemy doprawić solą i pieprzem.
Zobacz podobne
przepisy
Sosy na bazie wina
Wino to znakomity składnik sosów, który nadaje im wyjątkowego aromatu. Sprawdź, na czym polega sztuka przygotowania pysznego sosu na bazie wina.
![Sosy na bazie wina](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/83cb99cb69ae-b3e5e5756cd0-Sosy na bazie wina.webp)
Sos ze świeżych ziół i oliwy z oliwek
Do pieczonych warzyw, do sałatek, do pizzy! Ten sos ze świeżych ziół sprawi, że każde danie będzie wyjątkowe. Przygotuj go i sprawdź, ile ma w sobie smaku i aromatu.
![Sos ze świeżych ziół i oliwy z oliwek](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/e4828a7e9ec0-c021faf62c34-KW24-kinga-paruzel-sos-ze-świeżych-ziół-i-oliwy-z-oliwek.webp)
Dressing musztardowo-miodowy
Dressing musztardowo-miodowy to idealny dodatek do sałatek, grillowanego kurczaka, a także kanapek. Spróbuj!
![Dressing musztardowo-miodowy](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/29b418ed255c-4265efce457a-3-sposoby-na-winegret.webp)
Klasyczny francuski winegret
Jak przygotować klasyczny sos winegret? Zerknij na przepis DJ i zobacz, jakie to proste! Dzięki niemu Twoje sałatki nabiorą wyjątkowego smaku.
![Klasyczny francuski winegret](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/bf6e51c78da3-ec7c43f42c50-3-sposoby-na-winegret.webp)
Zobacz wszystkie
przepisy
- Gorąca czekolada do picia
- Świąteczny sernik z karmelizowanymi jabłkami
- Spaghetti bolognese
- Nadziewane daktyle z boczkiem
- Ciasto jogurtowe z miodem i orzechami
- Tort chałwowo-orzechowy
- Filety z pstrąga z gratin z ziemniaków i kopru włoskiego
- Placuszki ziemniaczane
- Sernik japoński
- Halloweenowa przekąska z jabłek
- Tarta czekoladowo-kawowa z jagodami
- Stek ze schabu z dzika z miętą i tymiankiem
- Sambar z czerwonej soczewicy z rzepą i bakłażanem
- Sałatka ze szparagów, jajek i koziego sera
- Jabłkowy chutney z kolendrą
- Dżem z włoskich śliwek
- Sałatka z makaronem i suszonymi pomidorami
- Frittata z boczkiem i młodą kapustą
- Kurczak z farszem z żytniego chleba i rozmarynem
- Ocet morelowy
- Zupa śliwkowa z kluskami z semoliny
- Serniczkowe zajączki
- Cytrynowy sernik w słoiku
- Frozen bites o smaku matchy i mango
- Ciasto wegańskie z kremem kokosowym i mango
- Słodka mikstura zdrowia z mrożonych truskawek, borówek i kefiru z siemieniem lnianym
- Roladki z ciasta francuskiego z łososiem
- Slushy brzoskwiniowo-miętowe
- Faszerowane cygaretki z łososia
- Marynowane pieczarki w słoiku
Komentarze (0)