Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- blender lub mikser
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Cebulę pokrojoną na mniejsze kawałki łączymy w naczyniu blendera lub miksera z pozostałymi składnikami. Całość miksujemy na gładki, jednolity sos.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Łazanki
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Spaghetti carbonara
- Śledź w oleju
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Sernik pistacjowy
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Makówki śląskie
- Sałatka gyros
- Burek ze szpinakiem
- Pierniki
- Ryba z piekarnika
- Pistacjowy sernik baskijski
- Mini burgery
- Piernik świąteczny
- Świąteczne pierniczki
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (2)
1554 dni temu
Ile czasu można go przechowywać?
Odpowiedz
1553 dni temu
Martyno, sos, w którym wykorzystujemy świeże zioła, dzięki dodatkowi soku z cytryny zachowa wprawdzie świeżość przez jakiś czas, ale nie rekomendujemy przechowywania go dłużej niż 1-2 doby w lodówce. Tak delikatny i lekki sos znacznie lepiej zrobić na świeżo w ilości, którą wykorzystamy do posiłku-zwłaszcza, że jego przygotowanie nie zajmuje wiele czasu.