
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- blender lub mikser
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Cebulę pokrojoną na mniejsze kawałki łączymy w naczyniu blendera lub miksera z pozostałymi składnikami. Całość miksujemy na gładki, jednolity sos.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Dżem gruszkowo-cynamonowy
- Sałatka colesław z czerwonej kapusty
- Bruschetta z pomidorami
- Zupa gyros
- Jak przygotować sos holenderski?
- Baklawa grecka
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Zupa neapolitańska z serkiem topionym i makaronem
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Corn dog
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Spaghetti carbonara
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Butter chicken
- Ziemniaki z grilla
- Tortilla z kurczakiem i guacamole
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (2)
1479 dni temu
Ile czasu można go przechowywać?
odpowiedz
1478 dni temu
Martyno, sos, w którym wykorzystujemy świeże zioła, dzięki dodatkowi soku z cytryny zachowa wprawdzie świeżość przez jakiś czas, ale nie rekomendujemy przechowywania go dłużej niż 1-2 doby w lodówce. Tak delikatny i lekki sos znacznie lepiej zrobić na świeżo w ilości, którą wykorzystamy do posiłku-zwłaszcza, że jego przygotowanie nie zajmuje wiele czasu.