
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- mikser/blender/rózgę do ubijania
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: ŁĄCZYMY MUSZTARDĘ, OCET I SOK Z CYTRYNY
Do miksera lub miski wlewamy musztardę, sok z cytryny, ocet. Miksujemy lub mieszamy rózgą do momentu połączenia się składników.
KROK 2: DOLEWAMY OLIWĘ
Następnie, cały czas mieszając lub miksując, dolewamy oliwę do uzyskania jednolitej masy. Możemy doprawić solą i pieprzem.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Boczek pieczony
- Mini burgery
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Ryba po japońsku
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Kutia
- Makówki śląskie
- Ciasto marchewkowe
- Nuggetsy z kurczaka
- Śledzie po kaszubsku
- Zupa grzybowa z makaronem
- Spaghetti carbonara
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Makowiec japoński
- Śledź w oleju
- Klasyczna sałatka grecka
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Świąteczne pierniczki
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)