Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- rozdrabniacz
- obieraczkę
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
KROK 1: KROIMY PIECZARKI
Pieczarki oczyszczamy, kroimy w cienkie plastry. Równo rozkładamy na dwóch talerzach.
KROK 2: DOPRAWIAMY CARPACCIO
Składniki dressingu miksujemy. Polewamy nim pieczarki. Obieraczką kroimy cienkie plasterki sera i wykładamy je na wierzch potrawy. Całość oprószamy solą.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Nuggetsy z kurczaka
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Przekąski sylwestrowe
- Pistacjowy sernik baskijski
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Klasyczna sałatka grecka
- Burek ze szpinakiem
- Spaghetti carbonara
- Śledź w oleju
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Uszka z grzybami
- Makówki śląskie
- Pieczona ryba po grecku
- Łazanki
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Barszcz czerwony z ziemniakami
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)