![Carpaccio z pieczarek z serem Mahon Carpaccio z pieczarek z serem Mahon](https://kuchnialidla.pl/img/PL/1250x700/f4c746c715ef-2c1848cc9b33-kw08-2022-kinga-paruzel-carpaccio.webp)
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- rozdrabniacz
- obieraczkę
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
KROK 1: KROIMY PIECZARKI
Pieczarki oczyszczamy, kroimy w cienkie plastry. Równo rozkładamy na dwóch talerzach.
KROK 2: DOPRAWIAMY CARPACCIO
Składniki dressingu miksujemy. Polewamy nim pieczarki. Obieraczką kroimy cienkie plasterki sera i wykładamy je na wierzch potrawy. Całość oprószamy solą.
Zobacz podobne
przepisy
Carpaccio z kalarepy
Ponoć ma się po niej krzepę, czyli siłę! Chętnych, by to sprawdzić, zachęcamy jeszcze jedną cechą kalarepy: jako składnik carpaccio jest wyjątkowo smaczna!
![Carpaccio z kalarepy](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/e4eafb2bc656-630dbffed23f-kw29-kinga-paruzel-carpaccio-z-kalarepy.webp)
Carpaccio z łodygi brokułu
W kuchni nic nie może się zmarnować. Wypróbuj więc genialny sposób na carpaccio z łodygi brokułu! W wersji roślinnej parmezan zastąp tym wegańskim.
![Carpaccio z łodygi brokułu](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/1096625f0faa-3b4d41309672-kw20-Carpaccio-z-łodygi-brokuła-kinga-paruzel.webp)
Carpaccio z buraka
Proste, ale eleganckie carpaccio z buraka będzie świetną przystawką na domowej uczcie we włoskim stylu lub smaczną przekąską między posiłkami!
![Carpaccio z buraka](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/ebb8c6a4beec-f58d20581263-carapccio_1250x700.webp)
Carpaccio z pomidorów
Latem carpaccio można przyrządzić z pomidorów! Z chrupiącą grzanką i serem kozim będzie doskonałą przekąską!
![Carpaccio z pomidorów](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/e1c44c68268b-c24551e03430-Tomatencarpaccio.webp)
Zobacz wszystkie
przepisy
- Morele z aksamitnym serkiem i pistacjami
- Sałatka z fetą i jajkiem
- Chrupiące paluchy z sosem czekoladowym
- Zupa krem z kawałkami kurczaka
- Carpaccio z buraków z salsą z rukoli i serem kozim
- Sałatka z soczewicy i winogron
- Krewetki w tempurze
- Tarta z burakiem
- Pasta jajeczna
- Domowe sezamki
- Bezglutenowe krakersy z dipem z awokado
- Sałatka krabowa z makaronem ryżowym
- Warkocz z ciasta francuskiego z szynką
- PASTA Z KOZIEGO SERA Z SUSZONYMI POMIDORAMI
- Sushi z banana
- Stek ze schabu z dzika z miętą i tymiankiem
- Farsz do pierogów z serem parmigiano reggiano
- Stek ze strusia z karmelizowaną cebulą
- Klasyczny mus czekoladowy
- Słońce z ciasta francuskiego z serem camembert
- Kanapka z kurczakiem
- Sałatka śledziowa à la śląskie hekele
- Pieczona makrela w chlebku pita
- Herbata imbirowo-pomarańczowa
- Purée z pieczonych ziemniaków
- Dressing musztardowo-miodowy
- Tort jeżynowy z czerwoną porzeczką
- Risotto pomidorowe
- Krem z dyni z chrupiącą kaszą gryczaną
- Ubijany ser brie z grzankami
Komentarze (0)