
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- rozdrabniacz
- obieraczkę
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
KROK 1: KROIMY PIECZARKI
Pieczarki oczyszczamy, kroimy w cienkie plastry. Równo rozkładamy na dwóch talerzach.
KROK 2: DOPRAWIAMY CARPACCIO
Składniki dressingu miksujemy. Polewamy nim pieczarki. Obieraczką kroimy cienkie plasterki sera i wykładamy je na wierzch potrawy. Całość oprószamy solą.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Sałatka colesław z czerwonej kapusty
- Bruschetta z pomidorami
- Zupa gyros
- Jak przygotować sos holenderski?
- Dżem gruszkowo-cynamonowy
- Baklawa grecka
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Zupa neapolitańska z serkiem topionym i makaronem
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Spaghetti carbonara
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Corn dog
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Butter chicken
- Ziemniaki z grilla
- Tortilla z kurczakiem i guacamole
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)