Carpaccio z pieczarek z serem Mahon

Kinga Paruzel

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

PRZYGOTUJ:

  • rozdrabniacz
  • obieraczkę

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

KROK 1: KROIMY PIECZARKI

Pieczarki oczyszczamy, kroimy w cienkie plastry. Równo rozkładamy na dwóch talerzach.

KROK 2: DOPRAWIAMY CARPACCIO

Składniki dressingu miksujemy. Polewamy nim pieczarki. Obieraczką kroimy cienkie plasterki sera i wykładamy je na wierzch potrawy. Całość oprószamy solą.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!