
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Następnie kroimy je w dość drobną kostkę i przekładamy do miski. Dodajemy pocięty w drobne plasterki seler naciowy oraz zioła. Mieszamy z musztardą i majonezem, a następnie przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Zobacz podobne
przepisy
Klops z jajkiem
Zobacz, jak smaczny i efektowny obiad można wyczarować z porcji mielonego mięsa i gotowanych jajek.

Ruloniki z truflową sałatką jajeczną
Błyskawiczny pomysł na pyszną przekąskę: jajka, rzodkiewki i ser truflowy, podane w postaci małych rulonów z tortilli.

Jajka zapiekane w szynce
Pomysłowy sposób na serwowanie jajek, który sprawdzi się na niejednym śniadaniu lub przyjęciu. Wszyscy będą zachwyceni!

Faszerowane jajka z pistacjami
Smakowity i szybki pomysł na przekąskę – połówki jajek wypełnione pysznym farszem i posypane siekanymi pistacjami.

Komentarze (3)
1508 dni temu
Lekko i pysznie. Z dodatkiem kiełków rzodkiewki też jest smaczna.
odpowiedz
1508 dni temu
👍
3540 dni temu
Super.mam seler naciowy kupiony u was i właśnie nie wiedziałam jakie przekąski zrobic i już teraz wiem,pysznie...
odpowiedz
zobacz wszystkie