
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- wykałaczki
Sposób przygotowania:
KROK 1: KROIMY SKŁADNIKI
Ogórki kroimy w plasterki. Paprykę kroimy w kostkę. Plastry boczku kroimy wzdłuż na pół, a następnie zwijamy w rulonik. Bagietkę kroimy w plastry, a następnie przekrawamy na 4 części.
KROK 2: SKŁADAMY KORECZKI
Na wykałaczkę nabijamy bagietkę, boczek, ogórka i kończymy papryką.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Sałatka colesław z czerwonej kapusty
- Jak przygotować sos holenderski?
- Bruschetta z pomidorami
- Zupa gyros
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Corn dog
- Spaghetti carbonara
- Butter chicken
- Tortilla z kurczakiem i guacamole
- Klasyczna sałatka grecka
- Ciasto skubaniec z agrestem
- Papryka faszerowana z oliwkami
- Jak robić ozdoby z masy cukrowej?
- Jak zrobić idealny bekon?
- Jak myć warzywa i owoce?
- Mac and cheese na dwa sposoby
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)