Lody mango z serka wiejskiego

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotuj:

  • termorobota MC Smart

Sposób przygotowania:

KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY LODY

Wszystkie składniki przekładamy do pojemnika miksującego i blendujemy, używając programu „własne ustawienia” / czas: 30 sekund / obroty: 8. Po wstępnym zmiksowaniu wkładamy nasadkę do ubijania (tzw. motylek) i ponownie mieszamy, wykorzystując program „własne ustawienia” / czas: 30 sekund / obroty: 4.

WSKAZÓWKA! Lody możemy podawać od razu lub schłodzić je przez ok. 30-60 minut w zamrażarce, aby były bardziej stabilne.

KROK 2: PODAJEMY LODY

Lody podajemy z kawałkami świeżego lub mrożonego mango i listkami świeżej mięty.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!