Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- termorobota MC Smart
Sposób przygotowania:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY LODY
Wszystkie składniki przekładamy do pojemnika miksującego i blendujemy, używając programu „własne ustawienia” / czas: 30 sekund / obroty: 8. Po wstępnym zmiksowaniu wkładamy nasadkę do ubijania (tzw. motylek) i ponownie mieszamy, wykorzystując program „własne ustawienia” / czas: 30 sekund / obroty: 4.
WSKAZÓWKA! Lody możemy podawać od razu lub schłodzić je przez ok. 30-60 minut w zamrażarce, aby były bardziej stabilne.
KROK 2: PODAJEMY LODY
Lody podajemy z kawałkami świeżego lub mrożonego mango i listkami świeżej mięty.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Przekąski sylwestrowe
- Uszka z grzybami
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Klasyczna sałatka grecka
- Boczek pieczony
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Sernik pistacjowy
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Burek ze szpinakiem
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Sałatka gyros
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Ciasto na pierogi
- Domek z piernika
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Łazanki
- Guacamole
Przepisy według składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl

Komentarze (0)