Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- foremki do lodów na patyku
KROK 1: MIKSUJEMY SKŁADNIKI
Wszystkie składniki miksujemy razem w mikserze lub za pomocą ręcznego blendera.
KROK 2: MROZIMY MASĘ
Część zmiksowanej bazy do lodów wlewamy do plastikowych foremek do lodów na patyku. Foremki wstawiamy do zamrażalnika na minimum 3 godziny.
KROK 3: PODAJEMY LODY
Po zamrożeniu foremki wyjmujemy i delikatnie ogrzewamy w dłoniach, następnie wyjmujemy zamrożone lody na patyku.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Ciasto na pierogi
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Makowiec japoński
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Ryba po japońsku
- Sernik pistacjowy
- Krokiety z mięsem
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Spaghetti carbonara
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Pierniki
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Makówki śląskie
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Sałatka gyros
- Pistacjowy sernik baskijski
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (3)
842 dni temu
Super lllllllllllllooooooooooolllllllllllllll xxxxxdddddddddddddddddddddddddd
Odpowiedz
925 dni temu
genialne i pyszne
Odpowiedz
888 dni temu
lol lol lol lol lol xxxxxxxxxdddddddddddddddd \