Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- foremki do lodów na patyku
 
KROK 1: MIKSUJEMY SKŁADNIKI
Wszystkie składniki miksujemy razem w mikserze lub za pomocą ręcznego blendera.
KROK 2: MROZIMY MASĘ
Część zmiksowanej bazy do lodów wlewamy do plastikowych foremek do lodów na patyku. Foremki wstawiamy do zamrażalnika na minimum 3 godziny.
KROK 3: PODAJEMY LODY
Po zamrożeniu foremki wyjmujemy i delikatnie ogrzewamy w dłoniach, następnie wyjmujemy zamrożone lody na patyku.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
 - Ciasto na pierogi
 - Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
 - Makowiec japoński
 - Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
 - Pulpety w sosie pomidorowym
 - Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
 - Ryba po japońsku
 - Sernik pistacjowy
 - Krokiety z mięsem
 - Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
 - Spaghetti carbonara
 - Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
 - Pierniki
 - Najlepsza sałatka z tortellini
 - Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
 - Makówki śląskie
 - Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
 - Sałatka gyros
 - Pistacjowy sernik baskijski
 
                Przepisy według 
                składników
            
            
        Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
	
 
				
				
				
				
				
				
				
				
    
Komentarze (3)
842 dni temu
Super lllllllllllllooooooooooolllllllllllllll xxxxxdddddddddddddddddddddddddd
Odpowiedz
926 dni temu
genialne i pyszne
Odpowiedz
889 dni temu
lol lol lol lol lol xxxxxxxxxdddddddddddddddd \