Lody truskawkowo-jogurtowe

Paweł Małecki

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

PRZYGOTUJ:

  • foremki do lodów na patyku

KROK 1: MIKSUJEMY SKŁADNIKI

Wszystkie składniki miksujemy razem w mikserze lub za pomocą ręcznego blendera.

KROK 2: MROZIMY MASĘ

Część zmiksowanej bazy do lodów wlewamy do plastikowych foremek do lodów na patyku. Foremki wstawiamy do zamrażalnika na minimum 3 godziny.

KROK 3: PODAJEMY LODY

Po zamrożeniu foremki wyjmujemy i delikatnie ogrzewamy w dłoniach, następnie wyjmujemy zamrożone lody na patyku.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (3)

Avatar
  • Culo Culo
    281 dni temu
    Super lllllllllllllooooooooooolllllllllllllll xxxxxdddddddddddddddddddddddddd

    odpowiedz

  • wow wow
    365 dni temu
    genialne i pyszne

    odpowiedz

  • Gość Gość
    328 dni temu
    lol lol lol lol lol xxxxxxxxxdddddddddddddddd \

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!