Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- foremki do lodów na patyku
KROK 1: MIKSUJEMY SKŁADNIKI
Wszystkie składniki miksujemy razem w mikserze lub za pomocą ręcznego blendera.
KROK 2: MROZIMY MASĘ
Część zmiksowanej bazy do lodów wlewamy do plastikowych foremek do lodów na patyku. Foremki wstawiamy do zamrażalnika na minimum 3 godziny.
KROK 3: PODAJEMY LODY
Po zamrożeniu foremki wyjmujemy i delikatnie ogrzewamy w dłoniach, następnie wyjmujemy zamrożone lody na patyku.
Zobacz podobne
przepisy
Lody waniliowo-malinowo-kokosowe
Podkręć smak lodów waniliowych malinami i kokosem. To naprawdę proste. I jakie pyszne! Sprawdź sam!
Lody rabarbarowo-jogurtowe
Dla wielu to smak dzieciństwa – rabarbar, bo o nim tu mowa, teraz może królować w Twojej kuchni w postaci pysznych lodów! Wykorzystaj sezon w pełni i przygotuj domowe lody rabarbarowo-jogurtowe!
Lody arbuzowe na patyku
Owoce na patyku, czyli arbuzowe lody z kiwi, to świetna przekąska na upalne dni. Sprawdź, jak łatwo je przygotować według przepisu Pawła!
Mrożony jogurt z owocami
Podejdź do lata na chłodno! Superszybki przepis Kingi na jogurtowe frozen bites z owocami to świetny sposób na upały i doskonały pomysł na imprezową przekąskę!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Łosoś z porami w sosie pistacjowo-miodowym z ziemniakami
- Jabłka i gruszki z rodzynkami
- Pudding z letnich owoców
- Domowe lody śmietankowo-malinowe na 5 sposobów
- Owsianka z tartym jabłkiem i suszonymi śliwkami
- Lody arbuzowe na patyku
- 3 sposoby na kaszę pęczak
- Ekspresowy sorbet z melona
- Wegańskie lody czekoladowe z czereśniami
- Ciasto na pizzę
- Wegańskie lody czekoladowe z awokado
- KRUSZONKA WEGAŃSKA I MALINY ZAPIEKANE POD KRUSZONKĄ
- Lody truskawkowo-miętowe
- Pieczony bakłażan z indykiem
- Hummus z dodatkami
- Kanapki z ceviche z łososia
- Odwrócona tarta z kiełbasą
- Tarta Tatin z szalotkami i serem pleśniowym
- Makaron fusilloni z tuńczykiem i karczochami
- Wegański lunchbox do pracy
- Tosty z batata i owocowe spring rollsy – lunchbox na słodko
- Risotto cytrynowo-kaparowe ze smażonymi krewetkami
- Pesto ze szpinaku
- New York pizza – przepis na pizzę w stylu nowojorskim
- Ser feta w sezamowej panierce
- Pasta mocy z bakłażanem i orzechami
- Bułka na mleku – sposób na czerstwe pieczywo
- Risotto z kurkami — przepis nie tylko na lato
- Tapas – kanapki w stylu hiszpańskim na 3 sposoby
- Precle z warzywami
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (3)
494 dni temu
Super lllllllllllllooooooooooolllllllllllllll xxxxxdddddddddddddddddddddddddd
odpowiedz
578 dni temu
genialne i pyszne
odpowiedz
541 dni temu
lol lol lol lol lol xxxxxxxxxdddddddddddddddd \