Lody waniliowo-malinowo-kokosowe
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

PRZYGOTUJ:

  • trzepaczkę do ubijania

PRZYGOTOWANIE:

KROK 1: ŁĄCZYMY LODY Z MALINAMI I WIÓRKAMI

Lody waniliowe lekko rozmrażamy. Maliny układamy na wierzchu lodów i szybko ubijamy trzepaczką. Według uznania dodajemy wiórki kokosowe.

KROK 2: FORMUJEMY LODOWE KULKI

Masę lodową ponownie zamrażamy (ok. 20 minut), a następnie formujemy z niej kulki. Podajemy z malinami i listkami mięty.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (1)

Avatar
  • Gość Gość
    651 dni temu
    chyba kogoś fantazja za bardzo poniosła z tym przepisem... nie zamraża się rozmrożonych lodów. Lekko rozmrożone lody które da się wymieszać trzepaczką nie nadają się do ponownego mrożenia.

    odpowiedz


Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!