Lody waniliowo-malinowo-kokosowe
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

PRZYGOTUJ:

  • trzepaczkę do ubijania

PRZYGOTOWANIE:

KROK 1: ŁĄCZYMY LODY Z MALINAMI I WIÓRKAMI

Lody waniliowe lekko rozmrażamy. Maliny układamy na wierzchu lodów i szybko ubijamy trzepaczką. Według uznania dodajemy wiórki kokosowe.

KROK 2: FORMUJEMY LODOWE KULKI

Masę lodową ponownie zamrażamy (ok. 20 minut), a następnie formujemy z niej kulki. Podajemy z malinami i listkami mięty.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (1)

Avatar
  • Gość Gość
    821 dni temu
    chyba kogoś fantazja za bardzo poniosła z tym przepisem... nie zamraża się rozmrożonych lodów. Lekko rozmrożone lody które da się wymieszać trzepaczką nie nadają się do ponownego mrożenia.

    odpowiedz


Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!