Cukiernik Kuchni Lidla

Boże Narodzenie to najbardziej aromatyczne święta. W trakcie przygotowań w kuchni mieszają się zapachy cynamonu, obieranych pomarańczy, świeżo upieczonych ciast. Trudno jest wyobrazić sobie Święta bez tych aromatów. Są również smaki, które nierozerwalnie kojarzą się ze Świętami – mak, rodzynki, orzechy, suszone owoce. Paweł całe to bogactwo zamyka w pysznych ciastach! W tym tygodniu makową tartą oraz struclą z makiem i orzechami Paweł inspiruje do wypieków z dodatkiem maku. Które z ciast wyląduje na twoim stole?

Strucla makowo-orzechowa

Strucla makowo-orzechowa

Tarta makowa

Tarta makowa

Trwa ładowanie komentarzy

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram