Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie:
Krok 1: Przygotowujemy krem
Laskę wanilii przekrawamy wzdłuż na pół i wyskrobujemy miąższ tylną częścią noża.
Miąższ waniliowy, mascarpone, śmietanę i cukier puder ubijamy mikserem ręcznym (trzepaczką) przez 2-3 minuty, aż masa stanie się sztywna i puszysta.
Krok 2: Przygotowujemy owoce
Borówki i porzeczki, w razie potrzeby, oczyszczamy, myjemy i osuszamy.
Krok 3: Podajemy deser
Mini panettone przekrawamy na pół i układamy na talerzach. Podajemy z kremem mascarpone i świeżymi borówkami oraz porzeczkami.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy według składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)