Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- piekarnik rozgrzany do temperatury 180°C
Sposób przygotowania:
Dynię i jabłko obieramy. Kroimy w kostkę. Pieczemy w piekarniku na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia około 20-25 minut, aż będą miękkie. Odstawiamy do wystudzenia. Łączymy z musli i pokruszonym twarogiem. Przyprawiamy według uznania cynamonem i kardamonem.
Zobacz podobne
przepisy
Chrupiące musli z rabarbarem i jogurtem
Pyszne śniadanie lub chrupiąca przekąska. Nasze musli możesz jeść, kiedy tylko masz na to ochotę!
Śniadaniowa granola
Zobacz, jak przygotować domową granolę, która zachowa świeżość nawet przez kilka tygodni! Z dodatkiem pysznych owoców i jogurtu jest doskonała na śniadanie!
Pieczone jabłka z bakaliami
Idealny deser na chłodniejsze wieczory – pieczone jabłka z aromatycznym farszem z bakalii i musli owsianego. Przepis Karola bez dodatku cukru!
Deser buraczano-truskawkowy z sosem wiśniowym i musli
Krem z buraków, truskawek i wiśni to idealna odpowiedź na pożywny deser lub doskonałe śniadanie. Doskonały w dniu przygotowania, ale także na drugi dzień, po nocy spędzonej w lodówce. Podaj go z musli lub innymi ulubionymi dodatkami!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Pierogi ruskie z mąki orkiszowej
- Ciasto marchewkowe
- Miodownik z kremem z kaszy manny
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Ciasto na pierogi
- Domek z piernika
- Pierniki
- Przekąski sylwestrowe
- Uszka z grzybami
- Dorsz w czosnku i cytrynie
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Kapusta z grzybami i selerem miodowym
- Pieczona ryba po grecku
- Sernik krakowski
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)