![Musli z jabłkiem i pieczoną dynią Musli z jabłkiem i pieczoną dynią](https://kuchnialidla.pl/img/PL/1250x700/76fac10f71cc-3e0505d09fb1-3_SPOSOBY_NA_JESIENNE_SNIADANIE_1250x700_2.webp)
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- piekarnik rozgrzany do temperatury 180°C
Sposób przygotowania:
Dynię i jabłko obieramy. Kroimy w kostkę. Pieczemy w piekarniku na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia około 20-25 minut, aż będą miękkie. Odstawiamy do wystudzenia. Łączymy z musli i pokruszonym twarogiem. Przyprawiamy według uznania cynamonem i kardamonem.
Zobacz podobne
przepisy
Chrupiące musli z rabarbarem i jogurtem
Pyszne śniadanie lub chrupiąca przekąska. Nasze musli możesz jeść, kiedy tylko masz na to ochotę!
![Chrupiące musli z rabarbarem i jogurtem](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/49e02ca5b309-cca90a846830-Knuspermuesli.webp)
Śniadaniowa granola
Zobacz, jak przygotować domową granolę, która zachowa świeżość nawet przez kilka tygodni! Z dodatkiem pysznych owoców i jogurtu jest doskonała na śniadanie!
![Śniadaniowa granola](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/b9091ee5980e-8e78a9419137-037_Sniadaniowa_granola_1250x700.webp)
Pieczone jabłka z bakaliami
Idealny deser na chłodniejsze wieczory – pieczone jabłka z aromatycznym farszem z bakalii i musli owsianego. Przepis Karola bez dodatku cukru!
![Pieczone jabłka z bakaliami](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/5a607b0c0992-f88ee4665376-BS_ONLINE_SMACZKI_28116_190730_MA_0056_pieczone_jablka_karol_2019_kw33_1250x700.webp)
Deser buraczano-truskawkowy z sosem wiśniowym i musli
Krem z buraków, truskawek i wiśni to idealna odpowiedź na pożywny deser lub doskonałe śniadanie. Doskonały w dniu przygotowania, ale także na drugi dzień, po nocy spędzonej w lodówce. Podaj go z musli lub innymi ulubionymi dodatkami!
![Deser buraczano-truskawkowy z sosem wiśniowym i musli](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/99bc5934be53-e5246d2e1f89-kw03-2022-pawel-malecki-deser-buraczano-truskawkowy_1250.webp)
Zobacz wszystkie
przepisy
- Warzywa pieczone na grillu
- Ciasto orzechowe z jabłkami i śliwkami
- Zupa rybna z papryką i sosem estragonowym
- 3 sposoby na jesienne śniadanie
- Chrupiące musli z rabarbarem i jogurtem
- 4 sposoby na warzywne przetwory
- Tabbouleh z trzech rodzajów kaszy
- Pieczone pulpety drobiowe z sosem grzybowym
- Smoothie z borówek, mango i awokado
- Clafoutis z czereśniami
- Pieczona owsianka à la brownie
- Tosty z awokado i jajkiem
- Frittata z brukselką i groszkiem
- Musli z gotowanymi gruszkami i ze skyrem
- Żytnia kanapka z jajkiem i szynką
- Drożdżowe zajączki wielkanocne
- Czekoladowe babeczki z kubka
- Makaron z kiełbasą i fasolą (one-pot)
- Agarowe galaretki truskawkowe
- Musli z jabłkiem i pieczoną dynią
- Zapiekany boczek ze śliwką i serem gorgonzola na imprezę sylwestrową
- Nektarynkowe lody sernikowe
- Wytrawna konfitura z pomidorów i chili
- Jabłkowy chutney z kolendrą
- PONCZ – MOCKTAIL BEZALKOHOLOWY
- ROZGRZEWAJĄCY KOMPOT RABARBAROWO-TRUSKAWKOWY
- Uszka z grzybami
- Roladki z grillowanego bakłażana z ricottą i gruszką
- Musaka z fasolą
- Gnocchi z kurczakiem
Komentarze (0)