
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- spieniacz do mleka
Sposób przygotowania:
KROK 1: GOTUJEMY OWSIANKĘ
W rondelku umieszczamy płatki owsiane, sól, syrop klonowy i cynamon. Całość zalewamy 200 ml napoju ryżowo-migdałowego i gotujemy na małym ogniu, aż płatki zmiękną.
KROK 2: PODAJEMY OWSIANKOWE LATTE
Pozostałe 200 ml napoju roślinnego spieniamy, dodajemy do płatków i delikatnie mieszamy. Tak przygotowany napój przelewamy do szklanek, dodajemy espresso i całość dekorujemy granolą.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Ciasto na pierogi
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Ciasto marchewkowe
- Krokiety z mięsem
- Śledzie po kaszubsku
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Nuggetsy z kurczaka
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Makowiec japoński
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Śledź w oleju
- Pieczona ryba po grecku
- Pierniki
- Spaghetti carbonara
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)