Pudding czekoladowy w słoiku

DG i Fit Lovers

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotuj:

  • mikser
  • 3 słoiczki

Sposób przygotowania:

Ciastka neo rozdzielamy na pół i usuwamy krem. Ciastka kruszymy na mniejsze kawałki. Śmietankę ubijamy z cukrem na sztywno. Budyń gotujemy zgodnie z instrukcją podaną na opakowaniu i odstawiamy do wystudzenia. W słoiczkach układamy warstwami pokruszone ciastka, budyń i ubitą śmietankę. Deser dekorujemy startą czekoladą.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (2)

Avatar
  • Gość Gość
    264 dni temu
    Nie polecam. Śmietanka zamiast się ubić zważyła mi się.

    odpowiedz

  • Gość Gość
    292 dni temu
    Super

    odpowiedz


Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!