Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- mikser
- 3 słoiczki
Sposób przygotowania:
Ciastka neo rozdzielamy na pół i usuwamy krem. Ciastka kruszymy na mniejsze kawałki. Śmietankę ubijamy z cukrem na sztywno. Budyń gotujemy zgodnie z instrukcją podaną na opakowaniu i odstawiamy do wystudzenia. W słoiczkach układamy warstwami pokruszone ciastka, budyń i ubitą śmietankę. Deser dekorujemy startą czekoladą.
Zobacz podobne
przepisy
Czekoladowy pudding z croissantów
Słodkie maślane rogaliki w nietypowej odsłonie to pomysł na pyszne śniadanie. Z nim rozpoczniesz dobrze każdy dzień!
Pudding kokosowy z chia i granatem
Paweł Małecki również nie stroni od słodkości w fit wydaniu. Pudding z chia możesz podać jako deser lub zjeść na śniadanie!
Szarlotkowy pudding chia
Smak szarlotki w wydaniu puddingowym? Czemu nie! Spróbuj tego delikatnego puddingu z chia, jabłkami i cynamonem. Ostrzegamy – od razu skradnie Twoje serce!
Wegański deser czekoladowy z chia
Napoje roślinne to świetna baza do przygotowania pożywnych i pysznych deserów roślinnych. Wykorzystaj napój sojowy, nasiona chia i czekoladę, by zdrowo osłodzić sobie dzień!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Śledzie po kaszubsku
- Uszka z grzybami
- Ciasto na pierogi
- Przekąski sylwestrowe
- Sernik piernikowy
- Wegańska ryba po grecku
- Pierogi ruskie z mąki orkiszowej
- Pieczona ryba po grecku
- Świąteczne pierniczki
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Ryba po japońsku
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Pierniki
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (2)
496 dni temu
Nie polecam. Śmietanka zamiast się ubić zważyła mi się.
odpowiedz
524 dni temu
Super
odpowiedz