Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- mikser
- 3 słoiczki
Sposób przygotowania:
Ciastka neo rozdzielamy na pół i usuwamy krem. Ciastka kruszymy na mniejsze kawałki. Śmietankę ubijamy z cukrem na sztywno. Budyń gotujemy zgodnie z instrukcją podaną na opakowaniu i odstawiamy do wystudzenia. W słoiczkach układamy warstwami pokruszone ciastka, budyń i ubitą śmietankę. Deser dekorujemy startą czekoladą.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Domek z piernika
- Zupa grzybowa z makaronem
- Jajka na miękko
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Burek ze szpinakiem
- Sernik pistacjowy
- Uszka z grzybami
- Ryba po japońsku
- Boczek pieczony
- Krokiety z mięsem
- Ciasto na pierogi
- Pierniki
- Makówki śląskie
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (2)
822 dni temu
Nie polecam. Śmietanka zamiast się ubić zważyła mi się.
Odpowiedz
850 dni temu
Super
Odpowiedz