
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ WCZEŚNIEJ:
Wszystkie składniki puddingu wymieszaj ze sobą w misce. Przełóż do pucharków i włóż do lodówki na 2 godziny, a najlepiej na całą noc.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY WARSTWĘ SZARLOTKOWĄ
Obrane jabłko kroimy w kosteczkę. Olej kokosowy rozpuszczamy na patelni. Dodajemy pokrojone jabłko, cynamon i cukier. Całość smażymy ok. 5 minut, aż jabłka zmiękną.
KROK 2: PODAJEMY PUDDING
Pucharki z puddingiem wyjmujemy z lodówki. Na wierzch wykładamy smażone jabłka.
OPCJONALNIE: Spróbuj także tego puddingu ze słonym karmelem lub z owocami leśnymi!
Zobacz podobne
przepisy
Pudding brzoskwiniowy
Miękkie brzoskwinie i smak ciasteczek to połączenie, które pokochają dzieciaki, zwłaszcza jeśli przygotują ten pyszny deser razem z Wami!

Pudding sernikowy z owocami
Kochasz smak klasycznego sernika? Przygotuj sernikowy pudding z owocami leśnymi i chrupiącymi ciasteczkami! To świetny pomysł na szybki deser, który zjecie razem podczas letniej imprezy!

Pudding chia z owocami leśnymi
Leśne smaki w słodkim wydaniu? Ten pudding można opisać w samych superlatywach: superproste przygotowanie i supersmak! Sprawdź i się przekonaj!

Pudding chia z solonym karmelem
Lekko pysznie i z nutą słonego karmelu? Jeśli raz zrobisz ten pudding, będziesz chcieć jeść go codziennie!

Komentarze (0)