Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Sposób przygotowania:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SKŁADNIKI
Arbuz przekrawamy na pół i za pomocą łyżki wydrążamy miąższ. Następnie miąższ kroimy na mniejsze kawałki. Cebulę kroimy w piórka.
KROK 2: ŁĄCZYMY SKŁADNIKI I PODAJEMY SAŁATKĘ
Do wydrążonych połówek arbuza przekładamy po połowie rukoli, pokrojonych kawałków arbuza, cebuli i oliwek. Na wierzch każdej z naszych arbuzowych misek kruszymy ser feta. Sałatkę podajemy od razu.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Ryba z piekarnika
- Zupa grzybowa z makaronem
- Spaghetti carbonara
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Makówki śląskie
- Mini burgery
- Piernik świąteczny
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Pieczona ryba po grecku
- Makowiec japoński
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Pierniki
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Przekąski sylwestrowe
- Klasyczna sałatka grecka
- Burek ze szpinakiem
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)